Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
isto ko 90s. Alija, Franjo, Slobo. unistise drzavu bez rata.
Potpisan ne nesporazum
Europa luta.Nema konzistentnu politiku prema BIH.Politika je puna kompromisa
LAZU : NNATO nce da bombarduje RS i Srpske polozaje u Srbiji i Bosna ce biti BOSNJACIMA !!!!
Bravo ....kako ste dobri u raznim komentarima vezanih za ova tri klovna koji Vas handre svaki dan . A zbog njih nemate normalnog zivota , ali zato oni imaju sve sto ste im dali.....PA OPET GLASAJTE ZA NJIH .....:(
Da ih bogdo majka nikad nije rodila. Eto pozdrav i od mene.
Znači piši za NATO put propalo a u EU će da nas prime kad budu sigurni da im Bošnjak neće predsjedavati EU ,znaći piši i to propalo.Bakire pravi vlast sa čovjekom koji imenuje institucije po počiniocima genocida i svaki dan kontinuirano govori da će uništiti Bosnu i da je ona imaginarna.Ima li ko da kaže dosta.nek nas sjebu za jedan dan ako to žele a ne da nas jebu i narednih dvadeset godina svakodnevno.
@Batal Zamisli u Njemačkoj ili Izraelu dom sa imenom Adolf Hitler a mi to u Bosni imamo i nikom ništa.J.bem ti demokratiju i suživot po tim pravilima.
Jedino sto me malo raduje na ovim portalima je to, sto komentari kojima se pljuju ovi kriminalci i neljudi, imaju puno vise lajkova nego dislajkova, jos samo da se narod hoce pokrenut taj koji lajka, ali eto sta ces, uvijek ima njemacka, a ovi nek ubiru kajmak
Boze sacuvaj od ova tri ZLA, ali eto Bog nas zasad nije sacuvao, ali neka, stici ce i njih pravda kad tad
SDA- IZDAJA.
Povraca mi se i na njih i njihovu politiku
tri kljusine
dok su ovi na vlasti njemacka ce profitirati sa nasom radnom snagom
Nema preglasavanja u slučaju Mandatara... Ako je 2:1 onda nije imenovan... Mora biti da su 3 za.......
Gdje jos postoji u svijetu da tri govneta od politicara vladaju jednom drzavom?????
Zanima me kad ce se ocitovati ambasada zimbabve....