Pacijenti se oporavljaju
896
Nisvet Džanko stabilan, počeo piti vodu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovor za jetru: Očito da nisi pročitao ili shvatio tekst. Riječ je o kadaveričnoj transplantaciji, dakle o donoru. Neophodno je da se podudari krvna grupa, a neophodno je, nažalost, i da neko umre moždanom smrću. U ovom slučaju se sve to podudarilo sa Džankom, odgovarala mu je jetra i ona je uspješno presađena. U Padovi to ne bi bio slučaj i zato je se prikupljao novac. Ne brini druže, nije naš/moj Nisvet lopov i loš čovjek. Uplatit će on prikupljeni novac onima kojima je potreban. Najbitnije je da se on oporavi, a u ovom trenutku postavljati takva pitanja je, složit ćeš se, neukusno. Sve ti piše, raspitaj se malo, edukuj i vidi šta je kadaverična transplantacija. Hvala porodici iz Tuzle koja je spasila Nisveta, hvala ljekarima koji su odradili operaciju.
Ja kako pročitah naslov rek\'o vidi počeo piti frajer odmah. Nisam vidio ono vodu što piše. :D
heh ma bravo Nisvete legendo uskoro ce pasti jedna hladna piva:D
Nakon vode, neka ponovo predje na SLJIVU.
Sta cuga uradi cojku. opravi se brzo druze.
cudi me da nije alkohol, valjda ce sad bit pametniji i skontat da alkohol donosi samo zlo
Jestel vi sigurni da je voda to u flasi :)
Uz dužno poštovanje prama Nisvetu i svima ostalima...prikupljale su se pare za odlazak i transplantaciju u Padovi?! Otkud sada najednom da je to urađeno u Tuzli?! Da li je ista cijena transplantacije!? Da li je Nisvet jedini kojemu je potrebna transplantacija jetre, otkud da se on nađe prvi na toj listi za transplantaciju, a mislim da u BiH postoje desetine ljudi kojima je isti zahvat potreban, kako to da oni nisu dobili jetru?! Znam za podudarnosti glede grupa i svega, ali ne vjerujem da Nisvet nije \"preko štele i preko reda\" dobio jetru! Zar je njegov život važniji od života nekoga drugoga?! Šta je sa parama?!