Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za opoziciju.Bake ne vracaj se iz Austrije,Seke ti.
Seka naredila nema akciza. Seku treba za premijera Vlade. Samo celicna ruka, ovo sve tanjez.
ovo je samo farsa da zamažu oči i skrenu pažnju sa NEsigurnosti u zemlji i kriminalu koji je uvezan sa policijskim strukturama i Vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA i SBB polako ali sigurno klize, ali nizbrdo! Sretno vam bilo i nikada se ne povratili!
duuugo vremena je trebalo da ovako krene, pa se pitam jesmo li toliko glupi. nadam se da ce u genocidnom entitetu i dalje, odnosno uvijek, ostati na vlasti stranke sa nacionalnim predznakom
Administracija na haparatima...
Treba apsolytno ukinuti zakonodavnu vlast.. to he stetocina za drustvo
Sami sebi oborili zakon ,kako ce im neko oborit kad imaju vladajucu vecinu ..il nemaju ..il je raspad sistema nastupio...puca koalicija po savovima
Hrvatine su da se povecaju cijene akciza na gorivo,to bi onda povuklo i vece cijena goriva koje dolaze iz hrvatske,i tako BejHa hrvati spunjavaju svoju misiju u BeHa,bas kao sto se protive oporezivanju kladionica koje su mahom iz Hrvatske.Bas zanimljiva banda.
Pozitivna vijest. Bravo za opoziciju!
A nije moguce. A sto necete da nas naguzite jos po novcaniku. Mora da je neka ujdurma, volite vi narod da naguzite po novcaniku evo topli ste nam uvalili
Oni misle ako ja (ili bilo ko), npr. imam 20KM za gorivo, ako povecaju akcizu da cu ja potrositi 30KM. Pa kako cu potrositi 30, ako imam samo 20. Ti povecao akcizu na 1000KM ili na 10 feninga ja uvijek trosim 20, ako nemam vise.
@Nokian808 Juce npr kaze povecavamo cijenu registracije da bi stimulisali ljude da kupuju novija vozila. Kao da ja nebi kupio da imam s cim, i to jos lakse bez te njihove stimulacije. Ovako, samo cu biti bez vozila i nece dobiti ni onih 500KM sto su do sad dobijali za registraciju. Stimulisu me znaci da nemam nikakvo vozilo i smanjice im se prihod i na poreze od goriva jer necu trositi. Kako ne stimulisu da pojeftine registraciju na nova vozila, a ne tako da povecaju registraciju na stara.
Neznam mozda bi jos vise hodnje bilo kad gorivo poskupi jer bi u drzavnoj kasi vise bilo za razbacivanje
da ikako mogu, sve bi digli za 300%, ne samo gorivo
ma nije moguće a mi se svi taman naguzili da ga primimo.
Ovo nije moguce!
Ovo nije moguce!
Testing, nesting, 123
BRAVO SDP
Inače,od izmjena zakona o akcizama zavisio blizu 700 miliona eura, odnosno oko 1,35 milijardi KM kredita namijenjenih za izgradnju Koridora Vc. Odlučili su da segementirano traže akcize pa će na sljedećem dnevnom redu Parlamenta BiH biti nove akcize na duhan i ostalo. HAMAN ĆE GA I TU ISPUŠIT ! :)
I ovaj FAHRO trenira da puši za ZEnice. PRvo AVAAZOM najaaljuje cunami autoputeva, a onda mu partner HDZ odbije akcize na iste na PArlmentu, a vjerni Fehim Škaljić Kudelja prilikom glasanja SUZDRŽAN ! ISta bolest ko kod BAkira: NE ZNA KUD UDARA. NEma veze, jer zna ZIKE !
BAKE već SKOKNUO inkognito U BEČ do Štrabaga da sredi aranžman ZA AUTOPUT kada je bio siguran da akcize idu! Pa da ga onda malo i Inzko pogura, al upraćen i provaljen, ko truho pod u štali ! Sveopšta strovala i odvala :)))) Ovaj Čović ga žega, ne vadi ! ILI TREĆI ILI NIŠTA !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)