Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a
Nijje ga Ahmetu \"lahko\", ali ga zato tebi Lako! (Trba li da kazem koji)
Šta je pisac htio da kaže i o čemu je zapravo kolumna???
bolan kad si vec na moru, zaplivaj malo, suncaj se, usaltaj se pokojoj Cehinji, sta si navalio na pare, drago ti pokupiti stojanku za tekst. Preskoci jednom makar, kad si na moru. Istresi malo bijelo-ljepljivi teret ispod cela.
usra ga i ti vala ko niko dosad !
ma sta ste napli na covjeka, vidite da je bio na godisnjem vratio se kuci u cetvrtak navece a trebalo nesto napisati za petak ujutro pa onako nasaro nesto neznajuci ni sam sta je htio da kaze, jebiga poso je poso moras odradit svojih 50 KM
To Srbiju ne bole Srbi koji se nisu vratili na svoj ognjišta, nego se nastanili najviše po BiH? Tamo ne čeprkaju po pravima hrvatskih Srba, samo BiH nikako da sjaše i stalno potpaljuju naše Srbe.
o cemu li si bure uopste htio pisati? sta si htio reci? da znas sta je pjevala sestra veletanlic? da ti je ante tomic drug? na kontam al fakat ne kontam sta je svrha i poenta ovog teksta
Prije su imali kompleks od Hrvatske jer je bolja, al ih je tješilo to je Srbija bila gora. Danas, 10-tak godina poslije su se stvari u neku ruku promjenile Hrvatska je ostala bolja, ali je Srbija ekspresno prešišala \"jednu i jedinu\" na svim poljima i sada je ova sa Albanijom i Kosovom na začelju Balkana, a to je budimo realni nemali kompleks pogotovo jer je rat završio davno. A usto su Srbija i Hrvatska u najboljim odnosima do sada.
Buricu, kako si krenuo za par mjeseci ocekujem da pocnes pisati kako je IZ jedina prava zajednica i kako je Handzar Division war wirklich gut. Ovaj tekst ti je blago receno nacionalisticko-patriotski...i ne, nisi liberalan.
@josip ...da vam Ahmed... ...mini nacija... mislim da si se dovoljno sam okarakterisao
@911 Sto je tu netolerantno? Nije ni cudo da vam Ahmed predstavlja intelektualnog giganta. Ako mislim da covjek pisle lose clanke i milim da je glup ustvari da nije u stanju da ponudi nesto originalno i zanimljivo onda je i red da to napisem. Kao sto pokazuje i tvoj komentar : \"NETOLERANTNOST\" Nisi ni procitao sto sam napisao a vec si dosao do zakljucka da sam netolerantan?! Gospodin Ahmed pocinje tekst o odnosima Hrvatske i Srbije da bi sve zvrsio kako bi sve to izgledalo u Bih. Ovaj tzv. tekst oslikava odlicno jednu stvar koja je simptomatcna kod mini nacija a to je KOMPLEKS!
Ahmo ja tebe ne bi ni po cigare poslo.
E moj Ahmete nije ni tebi lahko, a jos je gore urednicima kad ovakve bljuvotine uspijes objaviti i jos za to biti placen...
@josip znaš, ti si imao negativan stav i prije čitanja teksta, i sam znaš zašto...tako da tvoj komentar teksta je bio poznat unaprijed NETOLERANTNOST @Dario idi do kladionice pls, poštedi nas svoje zatupljenosti