Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni ja ne bi u Njemacku cak i da mi daju vizu i poso.
....nakon odlično izrežiranog kongeresa SDP-a producenti Indijske hit serije "Mlada S Ožuljkom" su ponudili Zlaji da bude režiser nastavka serije odnosno "Mlada S Ožuljkom 2"....nezvačno saznajem da su poducenti bisera Boolywoodske podukcije "Odbačena" zainteresovani za usluge Slučajnog Prolaznika :))))
jesul zvali niksica,pudarica i pejanovica da glume
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muka mi je od likova koji se citav zivot grebu od drzavu. Niksic radio u opstini citav zivot, Hadzic u opstini citav zivot. Svi ministri iz drzavnih jasli na svoje pozicije niko nikada nije zaradio ni marke u realnom sektoru tako. Da je makar neko trafiku imao znao bi sta znaci zaradit dinar ovako , sve isti go ...........
slažem se u potpunosti. sve šalabajzeri
Naprijed SDP, vi ste nada da ova država neće biti Džamahirija, te da se neću morat' ženit' još 3 puta. Ako SDP ne pobijedi na sljedećim izborima, na sljedećem popisu pored prava za 'Sejdić - Fincija' imati ćemo i konstitutivne Turke, Arape, Ruse i Ukrajince
Ne njake.najmanje nacionalizma na balkanu ima kod bosnjackog naroda.vidi se da ne znas kakvi su ovi lijevo i desno.
Hebes li sta u zadnje vrijeme ? Malo si mi nervozan od te drkice.
džaba smo krečili !
Bit ce za godinu...Vratia se Šime...di je bio? :)
Ne, neće biti SIVA, već CRVENA eminencija SDP-a. Što bi se po naški reklo: "ČO'JEK IZ BECKSTAGE-a."
...moj lagume, đe si doveo stranku...gledaj ti šera na fron pejdžu "najposjećenijeg" be-ha portala...fikret kia hodžić i razbijeni žmigavac 220+ komentara, a tvoj djl 71...ono kad masa više neće ni da te pljuje...
Niksic nema uticaja u svojoj kuci a treba da donese revolucionarne promjene u partiji. Voda mora biti bezobrazan, drzak, lazov, prevarant, zelenas,lopov kao Zlatko da bi ga drugi slijedili ka dobru ili prema katastofi sto je ovaj i pokazao u prosle cetiri godine.Jadni niksic nemoze pokrenuti nisa i nikoga jer nije taj tip.On je jednostavno zalutao u pravo vrijeme.
Pod HITNO treba bjezat iz ove zone sumraka u DF,kako bi Zeljko Komsic imao sto vecu podrsku,a ova dubrad ostala bez clanstva.Nek onda Lidija glumi klovna majmunima.
Uzalud ti trud sviraču...
biće koje se u nedjelju pretvorilo u paravan koji zaklanja zlogunovu fotelju :)
Moram priznati da nisam vjerovao da će Zlatko stvarno odstupiti dok se to nije i dogodilo. I ovako, s funkcije , pa da je samo i simbolično, a nije - velika je promjena. E, sad, što se tiče dalje te socijaldemokratije u ovom bošnjačko-bosanskom dijelu, to će nastaviti onom utopijom nepriznavanja da je Bosna podijeljena i da se neće sastaviti, posebno ne nazor, kako to populističko-utopističke politike siluju. Predviđam regresiju u politici, u pogledu postojanja volje da se prihvati realnost, koju ove politike, zajedno sa svojim "desnim" zelenim partnerima, šta partnerima -historijskim saveznicima, već 20 godina proglašavaju privremenim stanjem, prolaznim, dok se ne ukine taj Dejton, i tako...tralala - koks-bljuc-prd. Nema pomoći niti jednoj politici u Bošnjaka i ovih Bosanaca građanskih, za dugo vremena, jer narod neće da čuje istinu. Navikao se na njihove sulude patriotsko-boračke bajke, politički korektne u populističkim medijima, sve u jufci, š'o se fino razabrala od eurointegr...
Nakon 17 i po godina i kusurčić Zlatkove ere, bilo ko, pa zvao se i Nermin, revolucija je za SDP, senzacija manje - više. Pa dosadašnji predsjednik SDP-a, nadjeb'o je i Aliju po vladanju u stranci. Ne znam, ko ima da je duže predsjednik u nekoj stranci od njega. Ima, garant, al' ove priče, sve će biti isto... Pa i ta fotelja tamo nek' guzicu tmalo promijeni, napredak je, ma senzacija: Šta senzacija - šou!
Niksic najveci komicar ovih prostora...
Rece Zlajin cukica.
SDP će drugim strankama opasno pripremiti zadaću. Kad uspješno provedu demokratski izbor rukovodstva pobuniće se i članstva drugih stranaka da traže isto. SDP i dalje uvodi nove standarde u bh. politici.
:)))))) sine ako tebe ne stave u sam vrh stranke ja cu im licno otici u generalstab i j*bat mater!!!! care vidis da si ostao jedini!! njihove majke i supruge ne vjeruju u njih i u ovu "stranku" koliko ti vjerujes. pa cak vise ni placena sdp jugend nije aktivna. DZEMU ZA PREDSJEDNIKA SDP-A BANDO!!!!!
Ko o čemu, kurva o poštenju .