Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP-lagumdzija, SNSD-dodik, HDZ- covic TROJKA najvecih ganstera-kriminalaca - diktatora - politicara na VLASTI !
Niksicu nedaj bagri da se razmase, jer iovako su nam zla nanijeli dovoljno !
sjoj :)
Sve sto radi ovaj cojek je transparentno i nikad nije bilo skriveno od javnosti, pa nije ni pismo koje je u vezi s ovim dešavanjima uputio Svjetskoj banci tako da je samo zelio sačuvao kredibilitet Federacije BiH koji bi nepovratno bio narušen ako bi Jakić i njegovi sponzori dobili priliku da prema svojim planovima i željama, krčme novac građana.
tajkunski pokrovitelji SDA, Lijanovića i HSP-a u velikoj panici i nervozi jer im polako presušuju novčani izvori koje su godinama preusmjeravali iz različitih državnih fondova u svoje džepove.
Da su svi premijeri bili kao Nikšić odavno bismo mi bili u EU!!!
jah
Ovdje se radi o pokušaju istih snaga, kojim je propao pokušaj pljačke Razvojne banke Federacije BiH, da zagospodare novcima kojim raspolaže Fondacija Odraz.
Ovaj se napuhao ko Vucic Jeremic,umislijo se da je toliko vazan pa daje sebi za pravo i medunarodnoj zajednici da dijeli lekcije....
Gosp.Nikšiću pa stvarno zar vas više nije sramota šta radite?? Dokle čete da uništavate ovaj jadni narod?? Vi i vaš šef ne možete ništa sada da kradete iz Odraza pa vam ne valja Vinko Jakić.Toliko o državi za čovjeka!! Pošaljite gosp.Dauta bivšeg dirktora Odraza u penziju,čovjek je preumoran,gladan i iscrpljen jer mu nedate da napusti fotelju,niti jede niti spava kako ste mu naredili a fotelju i u auto stavlja.
Gospodo iz SDP-a, vasa vladavina je nocna mora. Sikter i vi i vasi jarani s kojima tefericite i caskate o drzavnoj imovini! Samo ce vam najuza porodica glasati za vas na narednim izborima. Samo mozda, jer i oni znaju da nece ostati na pozicijama na koje ste ih postavili kada vas pospremimo u istoriju.
N.N. lice ili "Nerka trenerka!. Diletantu svakom smislu.
Ja sam svoju rodbinu uhljebio i sad cu sve da blokiram, nije me briga za narod, meni su vazniji stranacki, licni i rodbinski interesi nego gradjanski, rodbina mi ima sigurna primanja i ja cu sad sve da blokiram i opstruisem dok ne danu mojoj sdp, meni i mojoj rodbini koliko mi zelimo, ali mi se ne bavimo reketom i ucjenama, mi to demokratski blokiramo dok nam ne daju koliko mi zelimo.
glupane, a ovako ce ih sigurno vidjeti... nego tu nema zlog, scepe i njega, zato je to sve i uradio.
tako je je niksa, nedaj pare narodu i malim poduzecima. te pare su za tebe, zlaju i fahru.
Neka i njegov braco nemaju tala iz ovog fonda pa digli dreku, ko yebe privredu i BiH važne su fotelje. Sikter bando komunistička.
VInko Jakić da li je to ratni logističar iz sarajeva kome niko ništa nemože mada je bilo indicija i prije za raznorazne profite
pa glupani, gradjani ne bi vidjeli feninga od tih para, to bi sve bilo preusmjereno na njihove firme
Sramota, da jedan premijer jednog djela jedne od najsiromasnijih drzava u svjetu lobira da se ne pomaze toj drzavi, pa to mogu uraditi samo kadrovi SDP-a kojima je licni interes i interes stranke ispred drzavnog interesa, ovo je dno dna, ovo mora osuditi svaki gradjanin bez obzira koje stranke simpatizer bio, ovo je "zlo.cinacki" cin Nermina Niksica prema svim grajanima BiH.