Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj iz Nikšića mi više liči na nekog grupnog terapeuta za ovisnike.... Samo razgovara i dogovori naredni razgovor... Znači vlada više nije izvršna vlast nego terapeutska... Osim kada treba preuzeti profitabilna javna preduzeća i funkcije...
Bože sačuvaj, autoput od Hrvatske preko Počitelja do Mostara, brze ceste Stolac- Neum, Široki Brijeg-Mostar i ti im još praviš prema Orašju. Bukvalno sve gdje HDZ vlada, jesi dobar ti u glavu??
što prije napraviti za boljitak svih ljudi
Samo se radi
Joj ovog oktroisanog majmuna, spojite Sarajevo i Tuzlu i Sarajevo i Krajinu da ne bude odsječeno kao Gaza i Zapadna Obala.
Riješi semafor u Konjicu sevap bi bio. Možemo mi autoput jos sačekati još malo kad smo ovoliko čekali. 🤣