Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dze ti je trenerka bivsi inspektore iz Konjica uzimao si po 500 maraka od ugostitelja,a onda te Zlatko unaprijedio da krades milione za njega i sebe preko euroasvalta lopovske firme.Fuj jesi gadan.
Ma daj nemogu da vjerujem.Lažov.
...ja vidio ovdje se dijele sarene laze pa dosao,jesi ostavio jos koju Niksicu.
narodski rečeno, par lopova je odvelo Krivaju u helać, drugi par lopova i nesposobnjakovića je potpuno dotuklo, a svi mi ćemo "pozlatiti" to što radnicima nisu plaćeni doprinosi?
Koliko miliona si podjelio sa Dindom bando lopovska?.........
nemoj tako.. sramota ga reci jer je to sitnica naspram drugih.. smijat ce mu se kolege iz udruzenja politicara i ministara.. cak su i neki nacelnici "uspjesniji" od njega ;)
jel svega ti? e super.. sad su svi mirni i sretni.. vec sam mislio da se ljudi bezveze bune.. zaista nema smisla da Vas uznemiravaju zbog ovakvih sitnica premijeru.. Sram da ih bude..
.....a dobro zbog čega ovaj do sada nije uhapšen????