Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha koja provala.
Jasta ce te stititi.Kitite se nekim vrijednostima socijalsitickog vremena a obicni ste svi lopovi koj isamo svoje đepove gledate.Isti ste kao oni iz sda .Vi se kitite socijalistickim nekim vrijednostima a sda se hvata vjere a ustvari svi ste isti.
rece nerko I ode zderat janjetinu...fakat nema obraza ni sekundu
hahahaha Nikšiću zabunio si se ovo je 1. Maj nije 1. April. Godina je SDP palamudio i samo nas više ukopavao odakle vam tolika drskost da nas i dalje tako grubo lažete i smatrate mentolima?
A pogotovo svog brata zbog čijeg zaposlenja je promjenjen statut Cesta Federacije.
Dzukelo lopovska, bagru treba u rudnike.
Nikšiću, zakasnio si malo, 1. april bio prije mjesec dana.
SDP je jedini i štitio prava radnika. Čim je poslije njih došla SDA na vlast odmah su počele da kasne plate, penzije, sve.
Pitaj ljude oko sebe da li im je kasnila penzija u vrijeme SDP-a, plate, invalidnine...ili je sve bilo redovno a penzije i povećavane. Činjenice su činjenice, bez generalizacije i irelevantnih zaključaka, predrasuda i propagande. SDP je u odnosu na SDA od Boga poklon.
Razloži to lijepo na dva problema pa ćeš vidjeti da su dva više nego jedan. Ionako se penzioneri jedva skrpe sa penzijama kakve jesu, još im SDA omogući da i kasne. I šta je s platama? Što ne pitaš kantonalne uposlenike iz Sarajeva koju su posljednju platu primili (ljekari, učitelji, kulturne institucije i ostali)? I pitaj ih ko im je to omogućio. SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma ovi nisu u stanju vise niti sebe da stite.Niksic NINJA Kornjaca .
osjetili smo izmedju 2010. i 2014. vasu borbu. izborili ste se za par hiljada budzetskih mijesta i uhljebili ste blizu i dalju rodbinu. jeste borci otac vas j*bo
Nikšiću bolan pogledaj kad na kalendar, nije 1. april, već 1. maj, prošlo je aprilililili :))
nemoj ti majke ti, kako mi se gadite svi vi i vasa politika svima vam treba jebat mater
ko i sve ove godine koje ste bili na vlasti ,majku vam lopovsku
Dokazali ste! Dosta više
Pa Nikšiću, nije 1. April hahahahah
Pa Nikšiću, nije 1. April hahahahah
Vi i bakir ste jedno te isto, haram vam svaki moj glas.