Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Nikšić dođe svakih 10 godina i razj*be sve sto može. Poskupila nam struja, doktori iz Konjica, odakle je on, ne primaju platu mjesecima, evo sad i klinicki u Tuzli...šta je sljedece?
Sveučilišna-klinička bolnica Mostar 20 miliona KM , sa nekih 200 hiljada stanovnika. UKC Tuzla 9 miliona KM i to još uvijek neplaćenih!!! A Tuzlanski kanton sa gotov 500.000 stanovnika! I ONDA JOŠ PITAJU ŠTA SMO TO IZDALI??? PA IMATE LI VIŠE OBRAZA!???
Znaci ako neko dodje i trazi da se sprovode zakoni, propisi, ugovori vama je problem? Pa naviklo se zivjeti bwz pravila, zakona, van propisa i van pravnih ok ira. Budimo realni jel tako da niko u federaciji ne zeli da sistem bude funkcionalan. Ja garantujem da bi svi voljeli ovu situaciju d atraje jos dugo dugo bez zakona, bez pravila. Makar priznajte
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nek si ti za UKC izdvojio pola miliona maraka a za SKB Mostar 10 miliona smradu
A da makar procitate ili makar pokusate da skontate sta je problem sa UKC Tuzla? Vkada kantona Tuzlanskog koju vodi SDA zeli da zadrzi UKC ali da isti UKC neko drugi finansira, a da oni pljackaju isti. Vlada TK zeli UKCali da ga drugi odrzavaju i finansiraju. UKC je zaglibio u peopast sa SDA
botino SKB Mostar vodi HDZ, njima nije problem dati 10 miliona Majku ti Ajdžente botovsku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Posaljite Seku da bude Direktor ima da procvjeta
Tuzlansko zdravstvo ide u sunovrat... pitanje je mogu li se vratiti uopšte...
Kao što znamo Konaković, Nikšić i Forto sve su dali protivnicima BiH kako bi ih uzeli u koaliciju. Ništa nisu žalili, pa ni BiH samo da se dokopaju vlasti i budžetskih sredstava za sebe i svoje stranačke kolege. Bolesni likovi za vlast, spremni su isporučiti i državni suverenitet samo da ostanu u vlasti i pozicijama moći, iako realno nemaju kapacitet da vode manju mjesnu zajednicu. Obit će im se o glavu servilnost, podaništvo i predaje interesa BiH.
Svaki put Nikšić napravi belaj jel moguće
Nekome je u cilju da Tuzlu sroza na sto nize grane. Politicari se sigurno lijece vani. Obicni narod ima izbor. Privatne klinike i poliklinike za lijecenje ako mogu platiti, Ako ne mogu onda liste cekanja i lagano umiranje.
Zatvaraj Nermine nek pocrka stoka
Bakir i ekipa idu na sud zbog veleizdaje
I kad mi neko kaže što ljudi idu vani
Mi smo ostali bez države zbog izdajnika bakira I njegove ekipe izdao državu izdao onaj cvijet što nosi nema većeg izdajnika
Nikšiću smradu ni pacijenti ti nisu sveti uništit ćeš sve za svoj mandat
SDA sendvicari ponovo aktivni, mozda je Sebija pljunula u sendvic pa ima više kalorija
TO TI PRIJETIŠ, smradovi u vidu trojke vi bi u TK da se uvalite u vlast ipak tu ste dobili pola glasova, mala bara puno krokodila a ti onako premijere nametnuti komunjarski da zaprijetiš , loš si domaćin i nesposoban za funkcije premijera, primjer 2014 i tvoj Konjic ( grad liči ko da je 95)
Ja se uplaši Novalic
Nermine jel te strah Boga
PA KAKO VAS NIJE STID DA NAZIVATE USTANOVU UKC TUZLA PA ONO JE KO ŠTALA KO GOD JE GORE BIO KOD NEKOGA U POSJETI VIDIO JE UKC NEMA TOPLE VODE U SOBAMA KUPATILA WC KREVETI PA ONO KAD DODZES U POSJETU TREBAS PAZIT DASE I SAM NERAZBOLIS.POLITICARI MAM. VAM JE...UDZITE U BOLNICU U BEC PA VIDITE STA JE BOLNICA SVE I JEDNA PREKO DVA MILIONA SZANOVNIKA ZA DESET MINUTA JE SANITET NA SVAKOJ ADRESI.