Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umihanić ima svu potrebnu podršku, hajde više i ta ekspertna vlada, trubi o njoj od februara a sturio se od primanja posjeta. Radi profesore, radi. Sat otkucava!
Nista bez podrske Niksica
Ako ovaj saziv Vlade ne pomogne teško da će iko, ovi su za dvije godine uradili više nego što su predhodnici za deset!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U BiH se definitivno treba poraditi na jačanju ekonomije i privrede u suprotnom ode mast u propast, a malo joj fali!
Ako Umihanić ne popusti pritiscima mafije iz Sapne i Banovića itd, i mogo bi nešto popravit. Neće još dugo do izbora a konkretno ništa ne radi. Meni je sumnjivo.
Narod dzaba srusi Vladu TK, ni ovaj novi premijer nista nije bolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mislim da je vlada federacija sa nkisicem na celu jedina u mogucnosti da preispita ove kontraverzne privatizacije bh firmi i samim tim vrati tuzli proslu slavu.
U FBIH je hitno potrebna masa promjena,mislim da ih je premijer odlicno poceo provoditi,samo kad bi tako nastavili i ostali,onda bi se mogli jako brzo izboriti sa ovom groznom situacijom u kojoj se nalazimo.
Najbitnija stvar u nasoj zemlji jeste konacni napredak.Trebamo rad,dogovore suradnju i mislim da je za to jedan odlican primjer premijer FBIH.
Ugledaj se Umihanicu...! Imas savrsen primjer ispred sebe...
Evo Vlada i premijer su spremni pomoci na mnogo nacina a sada cemo vidjeti spremnost i rad premijera Bahrije!
Samo se mirnim razgovorima i dogovaranjem mogu rijesiti problemi. Mislim da ce ovaj sastanak uroditi plodom. Vlada FBiH se bas trudi da rijesi probleme koji su u njihovoj nadleznosti.
Ja samo ne znam kako ovaj Nikšić sve stiže, otvoriš paštetu Nikšić iskoči, radi čovjek malo je reći
hahah al baš, svaka čast čovjeku razletio se na sve strane i fakat radi
Valjda ce sada nadlezni organi poceti istrazivati kriminalne radne koje su uradjene u fabrikama Dita, Polihem dok je SDA bila na vlasti u TK.
Dobro ovaj novi se sastaje sa vladom onaj se nije ni sastajao, mozda i bude neceg.
Još da se radi kako se sastanči, nadam se da će Umihanić da se i pokrene malo, jasno je da treba sarađivati sa premijerom, ali hajmo malo i upregnuti
Niksic je u dosadasnjem radu kao predsjednik Vlade pokazao da ce da podrzi sve prijedloge bilo cije,koji vode ka saniranju rana Federalne privrede,koje su proizvele prosle neodgovorno kriminalne vlasti na celu sa nacionalno desnicarskim strankama,SDA i s za Bih,u savezu sa HDZom,znamo sta se desilo Aluminijumu i preduzecima koje su vodili HDZovski kriminalci.
Premijer Niksic jos jednom pokazuje da je covjek od rada i pronalazenja rjesenja za probleme, da nije covjek od kukanja i pricanja sta je problem. Najbitnija stvar u svemu ovome je cilj sastanka, tj sastanak za socioekonomski napredak!