Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je moguce iznaci novac za radnike odnosno poljoprivrednike , samo da Vas istjeraju ne radnike i djaba ljebarose iz fotelja odnosno iz vlade, predsjednistva, razno raznih kantonalnih ministarstava da djaba hljeb ne jedete i pare ne uzimate . Vas rastjerat sve u 3 lijepe p.m i dati novac radnicima i poljoprivrednicima. Njima ne trebaju polticari da ih vode.
nek si ti dao administraciji i nek se zlatko voza fahrinim avionom a najvazniji proizvodaci popljoprivrednici treba da se zadovolje bijednom cifrom!uzas!
Cijena je realna i treba im to dati i ja kao porezni obveznik dajem sve svoje pare od poreza poljeprivrednicima a oni političari što kupuju auta, troše na mobitele, putovanja i ko zna šta troše upravo te milione koje treba dati poljeprivrednicima Idu teška vremena a mi nemamo svoju proizvodnju i poljeprivredu. Zato i cijene rastu svaki dan ali nemate vi mozga da to skontate.... Treba im dati 300 mil. jer to će se višestruko vratiti a ovi iz administracije trebaju na ulicu jer oni ništa ne rade i ne proizvode nego samo troše. Budite pametni i dajte im te pare jer smo onda pare potrošili kod nas i vratiće se sigurno...
Dobro nadam se da ce doci do nekog realnog dogovora, ova cifra sto se govori je iskreno nerealna iz razloga sto se pokusava smanjiti troskovi. Nije ni meni drago sto ispastaju ne samo poljoprivrednici nego i ostali gradani al vjerujem u ovog covjeka, jednostavno zeli i ima volje da se izbori sa svim problemima.
Neralno je i izdvajati na ljude u administraciji i sve na budžetu 70% tog budžeta, pa nikom ništa. Kažu preko 400 hiljada zaposlenih tj. nakačenih na budžet, a stranka za koju sam glasao i koja je obećala to srediti pravi se budala
sutra motike u ruke i na ulice,,,,,,blue dizelll,,fukara
Jedan ozbiljna real politika, ne mozemo traziti nesto sto nemamo, moramo biti razumni,ovo je sve trag proslih politika koje su harale 17 g. a imale su razne donacije i obecavali nam zlatne kasike!!
Poljoprivrednici su nasa buducnost,bih ima plodno tlo i sve uslove za razvoj agro kulture
Joooj jesu i ovi poljoprivrednici dosadni više, ničim nisu zadovoljni
Normalno i ovako nam je kriza
\'\'plavi dizel\'\' nutoo sta je to??