Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba to sve pohapsiti, ali zajedno sa kriminalcima iz svih stranaka i svih nivoa vlasti a ne selektivno
antikoruptivni set zakona - nismo ni svjesni šta nam je dobra donio. evo, krenulo je!
Upravo ovakvi poput Lijanovica,su u protekle 3 godine saradjujuci sa SDA(koja nas je unistavala 20 godina) uspjeli da blokiraju federaciju na sve moguce nacine,i da na taj nacin svoje ljude,i kriminalce iz SDA spase ovakvih stvari i hapsenja,tj da blokiraju uspostavu Pravne Drzave.ALi vidimo da je na svu srecu Merkelova nesto drugo imala u planu.Pa je sva sreca da se o buduvnosti Bih ne pitamo mi ovako licemjerni i ograniceni,nego o nama i dalje misle drugi.TAko je Niksicu,neka Sud kaze sta je ko radio u zadnje 2 decenije.
Sramota! Ne može me niko ubijediti da Nikšić nije bio upoznat sa kriminalom njegovih koalicionih partnera! FUJ!
PA Niskic u sukobu sa Lijanovicima ima 2 godine,ganjaju se po sudovima,bas iz razloga sto mu zna kriminal,ali je ovaj svo vrijeme imao zastitu korumpiranog pravosudja,koje radi za SDA,a zauzvrat je Lijanovic glasao za sve ono za sta se zalagala SDA(kocenje Federacije) u proteklom periodu.SAd ce iza Lijanovica da padne i FAhri,polako se ide prema Vrhu piramide,svi oni koji su u zadnjih 20 godiuna ovako ili onako radili za SDA ce postepeno da zavrsavaju iza resetaka.Ovo je nista koliko cu da uzivam kada bude uhapsem Fahro,on je za SDA svojevremeno izvrsavao najprljavije zadatke.Sta je radio Avaz onolike godine nego stitio kriminal SDA,njihova novina bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa SDP je uveo Lijanoviće u federalnu vladu 2011 jer su podobni lopovi kao i oni !!!!
A koga su mogli dovesti u onakvom okruzenju?70% idiota u drzavi nam glasa za kriminalce,za nacionalne stranke,pa sta su drugo mogli?DA ostanu u vjecnoj opoziciji?Nije ovo kriminal samo u zadnje 3 godine,nego u zadnjih 20.
sad ce na glasanju neko morati dizati 2 ruke i nogu...
krmeca glavo a cujem uskoro krecu akcije kodnog imena "elektroprivreda" "putevi fbih" i "reket" pa u kojoj ce tebe hapsit il ce tebe makar za prve dvije u kavez zavezat
Suguran sam da će biti bolje bez uhapšenih ministara, neka oni odgovaraju tužiteljstvu, svakao su nebitni. još kada im se oduzme nelegalno stečena imovina.
Onaj ko je klepno neka odgovara za to i na ovom i na onom svijetu!
Grebo ti to on za razliku od drugih premijera ima nesto iza sebe da ostavi pa i nek je hapo al je i raji nesto ostavio ovi ostali izmetbegovici i drugi samo sebi nista raji !!!
Svako ko se ogriješio treba prvo u Tužilaštvo pa onda u Zenicu na izdržavanje kazne.
Ako bogda i ti i tvoj sef ce te jednog dana doci na red
Ma nek su ovu tvoju telad pohapsili. ko će ti sada dati stoju, fukaro jedna
Niksicu to je tvoja desna ruka, prodao si se opet jeftino sjedili ste snjim cijelo vrijeme i dogovarali kako prevariti narod, a sad pred izbore ne valja. Jadni ste
Nisam bas neki poznavalac Ustava, ali mislim da Ministre postavlja Vlada. Ko je predsjednik Vlade = premijer? Vidi slucaja Niksic. Jasno je meni da niko nije kriv dok se ne dokaze, ali su za ovog Lijanovic i ptice na grani znale da je lopov i privredni kriminalac (meso bez carina i akciza, fiktivnr firme, placanje za glasove, itd).
Kako rekoh sve to treba pohapsiti ali iz svih stranaka kriminalce redom dakle SDA,HDZ,SDP,SNSD,SDS, jer ocito je da ce sada pred izbore poceti prebacivanje odgovornosti na druge, dakle svi "oraha u dzepu imaju" i automatski trebaju odgovarati za to, a ne da se kola slome na kriminalcima iz samo jedne stranke
@Grubisa brate Bosnjace, ja znam da ljudi nisu svi losi zato sam rekao KRIMINALCE iz svih stranaka, jer se losi i kriju cesto pod plastom brige za narod i odbranu njegovih interesa a ustvari rade samo za sebe i to ocito protiv zakona..dakle ko god je kriv ko god je ostetio ovaj narod za marku a ne milione treba da odgovara za to, a nikako nisam da jedne se hapsi a drugi koji su isti kao ovi KRIMINALCI znaju da njih niko nece haspiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slazem se g. Niksicu, svatko treba odgovarat za svoje postupke, ukljucujuci i vas koji ste ministrom imenovali ovog okorjelog kleptomana unatoc tome sto se ni po kojoj logici nije mogao naci u Vladi jer nije dobio ni 2% hrvatskih glasova. Jalijaska politika Zlatka Lagumdzije je dovela do najbesprizornije pljacke javne imovine ikada i nadam se da ce i vasa ekipa odgovarati za svoje postupke, ukljucujuci i krsenje izborne volje hrvatskog naroda u BiH. Rezultati koje ste postigli time su upravo onakvi kakve za takvu prljavu politicku igru i zasluzujete. Aferim! Cekamo otvaranje slucaja "JP Ceste Federacije" pa da narod vidi sta je prava pljacka. Ovo je sve sica.
bravo anđo!! preko puteva fbih sdp je pokrao desetine miliona a neki novinari imaju podatke da su cak i stotine u pitanju
Sramota! Ne može me niko ubijediti da Nikšić nije bio upoznat sa kriminalom njegovih koalicionih partnera! FUJ!
Slažem se! Neka onda i Sušić odgovara!
Mozes tako pricati jer ti ovo sve pokrenuo i ne hapsis svoje komunjare. Gore vlasti do SDP-ove nije bilo. Bolje je bilo 1993.