Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed premijeru. Neka ovi ovi sdaovci koji rasturise drzavu vide da se moze bolje, ti si buduci predsjednik...
Veoma je teško sada popraviti svu onu kolateralnu štetu koju su ovoj državi i narodu napravile psihopate Hećo i Jerlagić.
Crvena laža paralaža ......
Plakat ćemo mi svi za komunistima, bez obzira jesmo li nacionalisti, socijalisti ili fašisti.
Svi znamo da Brankovic stan na Ciglanama kupio za 1KM, pa što Nikšić ne bi mogao kvadrat stana kupiti za 1000? Any problem?
Takvi trebaju Bosni dokazao si da si sposoban pokretanjem javnih radova kriminalci su imali 20godina vremena da pokazu i pokazali su,,
Razlike ima ali ne VELIKE! Niksic nam ne objasni zašto se prestalo s praxom autobuskog prevoza? Odkuda tolika sluzbena auta i POVECANI troškovi za ista,ne objasni nam ni po kojem osnovu je postao član nogometne repke pa gdje god da ona igra on putuje o NASEM TROSKU! Smiješno je čuti\"ja sam izašao kad se glasali za mog brata\" , Niksicu pa i mala djeca znaju da su radna mjesta u Institucijama i JP uvjek dogovor izmedju vas političara bez obzira na stranku iz koje dolazite. Nepoznam nikoga ko je slučajno/ konkursom tamo zaposlen, PA NI DZEKINA SESTRA, znam magistre koji govore 5 strani jezika imaju radno iskustvo ali posao kod KAPLANA ne dobise! Sve je isto samo djeca u NEIMASTINI rastu, glasio bi modificirano stih poznate nam pjesme!
Opanak se popapučio pa počeo koristiti kompjuter, ljudi dragi sramota me čitati vaše komentare! Pa vi veze nemate. Da mi je izganjati vizu da bježim iz ove zemlje i ne slusam ovaj primitivni narod! Eto gdje vas je SDA dovela!
Niksic je uvaljivanje brata na funkcijumstavio pod drzavnu tajnu hahahahahaha ne smije niko nista pitat u vezi toga hahahahahah Sjeverna koreja je nula za nas
Majke mi ja vmise ne mogu slusati nikoga iz sdpa.hoce nesto da mi bude.
Kako brat Nikšiću? Djon obraz kao i ti izgleda.
HAAAAAALO AGENTI PRODAJEEEEEEEEEEEE, na Marijin Dvoru je kvadrat 1300km, pa sto ne bi na Malti bio 1000, o čemu vi došljaci pričate, nisu vam ovo Bjelimići
Od 33 komentara ja imam 74 glasa.Svaka čast malim crvenkastim žoharima
Pa kako rješavate probleme ako one PRAVE probleme ne stavljate na dnevni red?
Pod klikajte sam u biti mislio na kucanje komentara. Inace, ohrabruju dislajkovi na placenickim komentarima.
Svaka cast za premiera. Jedini covjek zbg kojeg vrijedi pratiti politiku
SDA i njihovi placeni internet igraci, hahah !