Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,,i opet evo pojo vuk magarca...
Premijer više vjeruje svom ministru nego svojoj policiji. Neznam zašto bi uopšte sud uzeo u razmatranje prioritetno ovaj slučaj. Dok dođe na red isteće gospodinu i nećijem drugu i mandat.
PA ŠTA SE DRUGO I MOGLO OCEKIVATI NO DA CRVENI KMERI SAMO MISLE DA IM DRUGI PAKUJU, A ONI JADNICI SVE NEVINAŠCAD, SKORO SVI U CRVENIM KMERIMA SU ŠLJOKAĐIJE ILI KUSTURICE-.IZDAJICE, NIKAD VAM SE NEĆE OPROSTIT ONO NA GODIŠNJICI POGINULIM SARAJLIJAMA. STIDILI STE SE PROUČITI FATIHU . A SJEDITE U FOTELJAMA KOJE SU VAM ONI IZBORILI, BAGRO CRVENA, NIKAD VIŠE GLASA ZA VAS.
DRAGI BOZE SPASI BOSNJAKE od SDP i SBB..........
mali hit.ler niksic pljuje pa lize!koji prevrtaner!
odgovorno tvrdim da je kurtesu poznatom trezvenjaku ovo napakovao muslim.ansko tero.risticki zel.eno,antikom.unisticki, isla.mski antinar.odni krug!!pustite covjeka i ako je bio tu pripis.alo mu se morao je otici nece se valjda u ga.ce unerediti a i punica ga zvala na sarmu sta ima cekati dosadni uvidaj???
HALLLOOO BOLESNICI...svaki dan u gradu se proda kile i kile heroina,kokaina,a za travu necu ni da govorim,a svi mediji bruje o jednom udesu (hvala bogu bez tezi posljedica)...boli me k...ac za Kurtesa,Jagodu I onog bives specijalaca (uvaznog TATE)...IGRAJ BOSNO NE DAJ SE...BHF FOREVER...
Marš na Drinu http://www.nspm.rs/hronika/noje-ciriher-cajtung-price-oko-marsa-na-drinu-u-sedistu-un.html
i premijeru su napakovali da je zaposlio brata za direktora pa se sada plasi da i ministru ne napakuju da je pobjegao sa mjesta nesrece.
je.o ti fiko plakalo m.ma zajedno sa alkoholicarom KURTESOM,valjda ces procitati ovaj komentar ili ti ili fiko ili kurtes!
Zlatko je zaista zaslužio dršku od metle, namam druge riječi protiv ovog izroda.
vidi niksica pravi srpski isprdak
jedva cekam OKTOBAR 2014 i odose nam SDP i SBB na Ahiret ako Bog da. sjecat cemo ih se od tad s gorcinom jer ovo njihovo vladanje je jednako ratnim godinam Srbi i Hrvati isli puskama da nas pobiju a sad ti isti srbi i Hrvati imaju njih da im pomognu da zavrse 92g.
suvozac u autu Amine Hadzic je Fuad Hadzic inace tri puta ranjavan pripadnik Vikicevih specijalaca i odlikovan policajac federalnog MUP-a. A Predrag Kurtes poslijeratni licni vozac Nermina Pecanca je bio u vidnom alkohoriziranom stanju pomenute noci.
Žderite zlatnim kašikama koje su vam obećali...
koliko bi samo manja afera bila da je jednostavno priznao da je bio u golfu kad je polo naletio. vjerovatno je malo popio, so what? a ovako, fkt brukaju i sebe i nasu inteligenciju.
Država za КУРАЦ, šta drugo reći!