Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smatram da ce Ustavni sud donijeti pravednu odluku, i da ce skontati da je Budimirov cilje unistavanje naroda! Dokle ce ovu drzavu voditi oni koji joj zele zlo. Sami primjer je Budimir kriminalac koji na svaki nacin zeli kolaps Federacije. Smjenivsi ministra finansija, bez osnove za smjenu , Budimir samo ide na stetu gradjana ove drzave, jer samim tim ugrozava sve one koji su na budzetu Federacije, jer s ovim ugrozava isplatu penzija, invalidnina, plata....
Pa ovog Budimira treba stvarno u haps.... ja ne kontam stvarno svi protiv njegove odluke, premijer, Vlada FBiH, OHR, Američka ambasada,,, baš svi... a on se pravi pametan...
trebalo je Budimira u maju jos ostaviti u zatvoru!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jasno je da ce Ustavni sud donijeti odluku da se Krajina vrati na svoje radno mjesto, jer nista drugo ne bi imalo smisao, s obzirom na nacin na koji je smijenjen.
Budmir se ocito bas uzj*ebao, pa sad misli provoditi ideje koje mu sinu kad oci otvori... Treba mu neko da ga malo na zemlju spusti...
*** vam mater svoj trojici
CITIZENKX baš si našao koga da braniš- SBiH. Eto ti informacije na avaz.ba o još jednoj krimi priči, proradilo Tužilaštvo KS , bit će još puno toga, samo me brine kada, jer je hiljade takvih prijava a nema dovoljno tužilaca?!
CITINENX, nije poenta što je tek na 1702 mjestu ,već što je parlamentarac taj ADIL LOZO taj koji ne plača svoje privatne obaveze , a redovno ubire plaću iz budžeta, kao parlamentarac SBiH. Hajde ti pokušaj ne platiti 1 KM , izuzev ako i ti nisi isti ko i ovaj, ovi-ima ih puno više od jednog.
Treba postići civiliziran dogovor. A u svakom lsučaju Budimiru niko nemoež dati pravo da nanosi štetu nama građanima.. ni Ustav niti bolo ko drugi ga nemože na to ovlastiti.... a trenutno svojim odlukama nanosi ogromnu štettu i dovodi u pitanje fiskalnu satbilnost zemlje i produbljuje budžetsku ali i ekonomsko-socijalnu i sigurnosnu krizu u Federaciji što mu se nemože i nesmje dozvoliti. Niko nemože imati manadat od naroda a nansoiti štetu istom tom narodu.
Donijet će USud pravednu odluku, ali kada"crkni magarče dok trava naraste" !
Kada jedan parlamentarac FBiH ADIL LOZO ( stranka SBiH ), pa još advokat, duguje preko 30.000 KM PDV , šta dalje komentarisati. (Vidi redni broj 1702 spiska UIO) ! A hapse nane koje prodaju debele čarape i malo salate po ulicama!
Sta ba da se pogleda 1700- ti br. pa jesil ti normalna na cemu si koliko je brojeva prije toga to je asicare pljuvanje po SBiH oni su dobri ako su na 1700 i nekom kako te nije stid??????
Zbog nepromisljenje politicke odluke Budimira, FBIH moze dozivjeti finansijski kolaps i ostati bez sporazuma sa MMF-om.
SDA bi podrzala i crnog vraga samo da pokaze kako je ova vlada ne sposobna i da nista ne radi a metoda je ocito opstrukcija na sve strane.
ima li kraja ovoj agoniji sa budimirom? dajte ga u zatvor vec jednom ili ga smijenite, samo uradite nesto sa njim.
Sve dok budimircica stite ovi iz SDA koji su u sve pore drustva vec uveliko pruzili korjene,te je tesko na bilo koji nacin sa tim kriminalcima izaci na kraj,onda nam preostaje da se dignemo protiv kriminalaca i da jednom za svgda unistimo ovaj nacionalizam i kriminal.
Jaka propaganda vladajućih struktura nameće mišljenja i stavove građanima koji nisu informisani šta se dešava u državi. "Slučaj Nikšić" i propast Vlade Federacije je tipičan primjer kako jaka politička partija dezinformiše građane i stvara stav perpektive, a rezultati vlasti su katastrofalni po narod. Nikada nije bilo gore stanje u državi BiH, od kada postoji. Odgovornost je na nesposobnim pojedincima koji se prihvataju državnih funkcija za koje nisu dorasli. To se prije svega odnosi na premijera i ministre Vlade koju je formirao. Politika koja ih štiti čini veliku grešku jer pojedinci svojim postupcima i lošim rezultatima direktno utiču na stvaranje mišljenja kod građana o toj politici.
Ne znam sta ceka se da se smjeni Budimir,da li je tolika zastita SDA da je ovaj covjek postao nedodirljiv.Dokazi su tu,djela njegova govore o tome kakav je,samo jos da se sprovede sve i Budimir bi trebao biti u zatvoru.Odluka koja bi donijela veliki plus BiH.
Dosta je vise ljudi koji nas vode u propast i koji ovoj drzavi zele samo zlo.Sve ih trebamo skloniti sa pozicija,vidjeli bi tada kakvo poboljsanje bi ova drzava dozivjela u svim segmentima.