Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate li uopste podatak koliko potencijalno ima povratnika? 10, 100 ili 1000 ljudi? ili samo baljezgate da biste nesto rekli? 30.godina poslije rata vi pricate o ovome
Samo im još Vojin fali pa kompletna ekipa izdajnika i ljudi za samo svoj interes. Nećete više dobiti glasove od povratnika i dijaspore. Sve ste izdali.
SDP je povratnike zavio u crno usvajajuci zakon o prebivalistu u RS-u 2014 godine, nesposobni Niksic kaze SDP nije znao da ce policija RS se tako ponasati, a bili su upozoravani da to ne rade, ali neko iz SDP-a dobio neku stolicu a sta njih briga za povratnike.
Jel to njiva prica o povratnicima nakon sto je prodavo u srebrenici glasove srbima???