Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmaj i njegov toranj,jos malo i ugasit ce se...Insa Allah,jos je bolje sto je i njegov savez podrzao hoce da ga se rijese...:-)A danas,uzimanje love u bolnicama?od strane doktora na cesti policajci,i to je zabranjeno ali ko kontrolise...Nama ovdje i treba kadija, ne bi se ni kralo,ode ruka....Brankovic?ode stan po zakonu?:-D
Odlicne vijesti, krajnje je vrijeme i bilo da se ovaj zakon usvoji..sad cemo vidjeti zasto su odbijali da usvoje...cekamo rezulate
Borba je uspjela i zakon je konacno prosao parlament ! Pozdrav zakonu , nakon ovog mnoge ce glava zaboljet !!!
Tako je Niksicu ! Istrajao si u borbi i konacno je usvojeno !!! Samo naprijed ovim tempom svaka vam cast !!!
Za primjer drugima, Premijer bi trebao prvi stati na vagu, čini mi se da se ugojio ili me vara wide screen na tv.
Odlicno.sad nam ostaje da cekamo da pocne oduzimanje imovine.Pa kad zamislim SDA lopove,pa Fahru,pa kad se konacno vidi procvat ove zemlje od tog silnog novca koji su zataskali,onda cemo da uzivamo.
Sta li ce u avazu sutra pisati?
Ovaj set zakona je ogroman korak naprijed i zato svaka cast, a oni koji su bili protiv njega, a mozemo i pretpostaviti zasto, neka sada brinu, ko nije radio nesto nelegalno nema cega da se boji.
Sve pohvale za rad i trud,za zalaganje za bolje sutra ove zemlje i njenih gradjana.Ovo je odlicna vijest da ce se konacno stati lopovima u kraj,nakon 18 godina kradje konacno da se narodu vrati njegov novac.
Jasna je poruka: SDP je pobjedio dok je SBB porazen dvostruko; uvjek su bili protiv seta antikorupcijskih zakona, sami zakljuciti zbog cega.
Ne znam sto se digla ovolika prasina kada smo svi svjesni da je ovo borba protiv onih koji su bogatstvo stekli na kriminalan nacin!
nelegalno bogacenje je npr ono sto tvoj brat radi jer si ga nelegalno postavio za direktora autoceste fbih i nelegalno mu dao enormno visoku platu
bh telekom!bh telekom!bh telekom!bh telekom!bh telekom!bh telekom! snaga SDA je BH TELEKOM!
Nikšiću jucer si proglasio bankrot a dalje ne das ostavku...Kavki zakoni kakvi bakraci..taj malo para narodu..prodaj ono auto i smnji broj savjetnika sa 9 na 2..a pusti mi zakone suplje za koje nema volje pravosudja da se provode
Ma Abd kada zaživi ovaj zakon od Radončićevih pokradenih i kriminalom i utajom poreza stečenih milijardi će procvjetati bh ekonomija, od Nikšićevog službenog automobila ne mogu dvije porodice vratiti dugove za komunalije.
Koliko sam bas danas vidjela Radoncicevi poslanici bili glavni za usvajanje zakona...SDP glasali za zastarjenje krivicnog djela korupcije. Dakle valjda je prema tvojoj logici SBB trebao biti za zastarjenje na 5 godina kako je to SDP zamislio a ne protiv? nisi mi bas jasan?
Fino zamišljeno - ali kad bi se gađali tramvajima. Ovo je samo još jedan u nizu predizbornih koraka, da se javnosti zamažu oči. Predloženi set završiće u kanti za smeće. Evo i zašto, čak i ako ga usvoje, šta će se desiti? Ništa. "Jednim od zakona iz antikoruptivnog seta predviđeno je da niko drugi osim posebne agencije, čije je formiranje propisano, ne može upravljati imovinom, oduzetom na osnovu sudske odluke od onih koji su je stekli nezakonito". A ko bira "posebnu agenciju"? Građani i subjekti oštećeni krađom i korupcijom, "nezavisno sudstvo" ili možda isti ti korumpirani političari koji su nezakonito stekli milione?! Kadija te tuži, kadija ti sudi! Ne samo da nas kradu, već nas smatraju glupim i naivnim!
Ja se samo nadam da će ovaj set zakona biti usvojen i da se i u BiH počnu hapsiti Sanaderi koji su nas popljačkali!
bogami avaz kaze (a sto avaz napise mora biti istina :) ) da je sbb popravi zakon :)