Klinički centar Banja Luka
6
Nikoli Špiriću uspješno operisan kuk
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CRKNIIIII!!!!
umriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neće ga ni zemlja crna,da je kakva poštenjačina pogino bi na licu mjesta.
nema podlijeg i goreg \"naroda\" od vas baaliya.... molim boga da izazovete novi rat i da jednom za uvijek zavrsimo pricu o pootuuriicama na balkanu... maateer vaam yeebeem prljavu
**** OSIGURAJ SEBI ĆETRI HURIJE U ĐENETU **** **** BUDI KREZAVI BOŠNJAK NA POPISU! ***
Da li su mu to stavljali iz gu..zi..ce u glavu. Opaučim mu hanumu.
Kako ovi vlahundzini ovdje lipo pisu o svome koalicionom fasisti. Prodana mrako , haram vam svaki pedalj Bosne , krmcine !
Trebali su mu MOZAK OPERISATI
Shura Nedzad je sugurno bio prvi sa ponudama
De ba, koga boli Quratc za ovu bud4Lu, je li ovo je li ono!!! Zao mi auta i sto cemo to mi platiti!!!!!
AKO SE OPORAIŠ A NADAM SE DA NEČEŠ, NAVRATI DA POGLEDAŠ STIGLE SU BLINDE NAJ NOVIJI MODELI, AKO KUPI VLADA TVIJIH JE 40% NE BRINI SE.
Svaka cast Spiricu, politicar iz RS koji je isao kod svog naroda u Federaciju u Drvar... Sanse da se neki politicar iz FBiH slupa na povratku iz recimo Srebrenice su 0%. Licno mislim da najveci broj bosnjackih politicara Srebrenicu ne zna naci ni na karti.
svakog stigne Bozija kazna. Zelim da se oporavi i da iz ovog sto mu se dogodilo IZVUCE POUKU.
Dao bog da se svakom vrati što drugim želi.
jel ono bi q7 od 250 000 eura ? sjecam se da je taj auto nabavio jos prije godinu dvije..
Pitanje za Jack pot od milion dolara. U kakvom je stanju vozač misterioznog automobila s kojim se Špririć navodno sudario. Odnosno koji je navodno udario u Špirićev automobil. Mora da je Špirić vozio trabanta, a ovaj bio u Volvu.
Konobarica u parlamentu preko četiri godine pljuvala političarima u hranu http://www.bizarno.org/article/konobarica-u-parlamentu-preko-cetiri-godine-pljuvala-politicarima-u-hranu