Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikola izvini se,kako te nije stid istinu govoriti :P
Staje ovo, lopov trazi od lopova da mu se izvini, i prijeti mu zakonom...
Istini za volju ministrova (Špirićeva) izjava jeste veoma neodmjerena i optužujuća, ma koliko se kome dopadala ili čak bila u dobroj mjeri istinita. Mnogo više zabrinjava utisak da su ovdje na površini u sukobu Sindiikat-Špirič a ne pojavljuju se drugi ključni akteri. Savjestan i odgovoran direktor policije ili ministar sigurnostii bi morali argumentovano i javno demantovati Špirića ili krenuti u oštro raščiščavanje korupcije na granici. Trebali bi barem krajnje ozbiljno shvatiti minisitrovo upozorenje i istražiti optužbe. Ovo se itekako tiče ministra i direktora koji se ponašaju kao da se ovo dešava u Mongoliji a ne u njihovim organizacijama i u BiH.
Pa sta cekate, vi vec verbalno tuzite mjesec dana, to se ne radi tako, VEC se tuzi KONKRETNO ! Zahtjevajte da vam taj genocidni terorista i diktator nikola spiric JAVNO izjavi KOLIKO ON PRIMA SVAKI MJESEC \"PLATE\" od DRZAVNIH PARA, i u kojem se DRZAVNOM AUTU , KOLIKO KOSTA NJEGOV AUTO U KOJEM SE VOZI OD DRZAVNIH PARA ! Tuzite tog srpskog hi.tlera nikolu spirica !
Pa nije čovjek ništa loše rekao. Samo istinu. A što istina boli, e to je već nešto drugo........
17% jedinstvena stopa je uvedena samo zbog malverzacija na carinskim terminalima,zbog toga svi ispaštamo.
kad ga tuzite mozete mu ga samo popusit bando lopovska nego pazite se vi dobro da se ne nadjete u pogresno vrijeme na pograsnom mjestu
omakla mu se istina, i policija je kaznjena kad nije na raskrsnici.
Nikad Špirić nije rekao nista pametnije od ovog: \"granični policajci kažnjeni su kada nisu na granici\".
Nikola prljava v.l.a.š.ino zašto vriejdaš miliciju -policiju
zar granicni pakaši imaju ugled hahahahha
jedini razlog zasto imamo jedinstvenu stopu pdv-a ste vi \"gospodo\" jer ne radite svoj posao...cuj pdv na osnovne prehrambene proizvode i sve ostalo isto....
DANAS NE SMIJES NI ISTINU RECI, A DA TE NEKO ZA TO NE TUZI...
Ko o čemu, granična policija o poštenju...ma dajte , molim vas! Špirić \"poštenjačina\" da se izvini ovim drugim \"poštenjačinama.