Čak ni državne institucije
0
Niko ne zna koliko ljudi godišnje ode iz BiH
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko BiH kakva drzava u PM.......
Kakav gradzanin bih sa radoscu sam se odrekao drzavljanstva nepostojece usrane drzave... Ps: osjecam se bolje ne pripadam skupini ludzaka vego vako pomalo podjebavam...
dan kad se uveze bezvizni rezim bice ovako: Nek ugasi svijetlo ko zadnji ode iz BiH....
2011. ide pois stanovištva. nebi me čudilo da u odnosu na 1991. broj padne sa 4,4 na 3,5 mil stanovnika.
Posteno govoreci, one koji su uzeli pasos neke druge zemlje i odrekli se svog, ne mozete smatrati svojim drzavljanima ni po cemu.Takvi podaci nikom i ne trebaju.
\"Prema podacima Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH, u 100 zemalja sirom svijeta, danas, 15 godina nakon Dejtona, boravi vise od pola miliona osoba raseljenih nakon rata\". Dnevni Avaz.
Evo, npr. za Svedsku...mislim da ova cifra nikako ne odgovara, ali cu se raspitati bas kod poznanika...mozda bi bila tacna za cijelu ex-JU.
zalosno ali ove cifre su tacne
Ove cifre uopste nisu tacne, ni priblizno!!! Baci pola u vodu!!!
Sretan put !
,, KAKO VAS NIJE STID ,, VEC SAT VREMENA DRZITE OVE TRI INFORMACIJE POTPUNO NEVAZNE I NEINTERESANTNE ,,,A TAKO VAM JE SVAKI DAN ,, PA DOKLE VISE ???\'!!!!!!!!!!!!!!! UGLEDAJTE SE NA PINCOM ILI 24SATA INFO ,,, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Cuj koliko? Previše!
Mene neka ne racunaju :)
Ja se vracam nazad !!!!
treba lupati kurrccem u celo dok ne dodjete sebi