Stranka za BiH u Zenici
0
"Nikakvo cijepanje BiH nećemo dopustiti"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaha a govana
Al za Hareta !
Isfurani folovi s kojima ste nas ti i tvoj drug Dodik navlacili vec godinama! E necete vise DOSTA VAS JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ćao Crvendačići,tražili ste fotke dobili ste,tražite belaja dobit ćete,stiže crveni oktobar,sve će biti crveneo od stida i srama,nema vas opet nigdje.Pozdrav za TO100% i ostale harisovce!
E moj Hare lahko mi je za tebe i tvoju Familiju Ti Trosis Budžet tvoji su po Istanbul-u,Evropi A nas ko ....
FUUUUUUUUUUUUUJJJ !
SDP-ovci puno ste se digli... Spustite malo loptu na zemlju.. Haris i SBiH su pravi patrioti ove zemlje kad je najvise trebalo, dokazali i ponovno ce dokazati aBd...
Bio i ja tamo i bilo i je kako slika pokazuje. A ti malo idi kod Fahra i Bakira na raport, jer ste izdajnici Bosne. Hare samo naprijed!!
Sta photoshop radi! Ja bio tamo, i nije bilo ovoliko ljudi! Gotovo je njegovo, i njega i njegove lazljive strnke. Lopovi i lazovi
Poslije sinocnjeg duela s Bakirom, nema sumnje da cu dati glas Harisu. Pa SDA bi nas prodala za 1 KM. Hoce nasilu da podijele drzavnu imovinu sa RS-om i da jos vise stave sebi u dzep. Harise ne daj!
uglavnom zeleznopoljci i poneko iz nemile
100% pobjeđujemo ! Harise samo nas ti vodi .
Juce je bio objavljen text o skupu SBiH za Zenicu, ali izgleda da se nekome nisu svidjeli komentari i autenticna svjedocenja kako je Harisova banda neslavno prosla. Zato sad ide novi text sa malo usminkanim slikama
Pobjedjujemo insallah
Pa gdje su komentari? Onoliko izblatise Harisa, lopova i lazova, 90% komentara je bilo takvih, i vi izbrisete? Eto za koga vi navijate! Ali ni to im nece pomoci, lopovi i lazovi moraju otici! Zbogom Harise, zbogom stranka zaBiHnamGA!