Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da smo mi sekularna drzava,krivo mi je samo sto ce ovo SDA iskoristiti kao udar na nacionalni interes i od toga iskoristiti poene za sebe.
A ovima iz SDA je svakako svaki dan Bajram,svaki dan im je neradni.
Sada ce opet SDA oko nacionalnog interesa,ugrozenosti i ostalog.Nece ih interosovati radi li se ili ne radi,oni svakako nikad ne rade.
Imal' kakav prijedlog SDA da se ne tice nacionalnosti, nacionalnih podjela, nacionalnih prava, nacionalnih optuzbi? Ha?
Pa ni ovakve stvari ne mogu proci bez opstrukcije SDA stranke...
Mislim da trebaju definisati koji su radni dani?! Ostali su neradni.
SDA već po običaju pravi probleme i opstruira sva rješenja i svaki mogući napredak, pa do kada tolerisati ovo, šta ovom narodu treba da se desi da prestanemo da dozvoljavamo sve ove stvari!?
ko o čemu političar i platama i odmorima ...
“U politici postoje dvije metode koje predstavljaju dvije devize: frangar non flectar i flectar non frangar, tj. skršit ćeš me, ali me nećeš saviti i savit ćeš me, ali me nećeš skršiti.” Frano Supilo
Tesko ce ovo da ide oko vjerskih praznika, ali nista nije nemoguce, samo je stvar volje i dogovora.
I kad je neradni dan, opet se zna raditi, pogotov kad su u pitanju privatna preduzeca. Slabo ko tad postuje zakon.
Kapitalisticka robovlasnicka era je dosla i kod nas...
Ma sta dosla odavno je tu..
I sada će SDA u javnost sa lavinom izjava o zaštiti nacionalnog interesa i samopromocije
zar se ista drugo moze od njih ocekivati?? mislim da nas mogu iznanditi samo ako bi uradili nesto u nasem interesu
...i da jest' 99,99% privatnika radi na sve i jedan praznik, bio to Bajram ili Božić! Niti je njih briga sto bi radnici na taj dan bili sa porodicom niti ih je briga sto je praznik samo NOVAC I PARE su u interesu !!! Interesuje me dali je ikada ikome inspekcija dosla ako je proglasen dan neradnim ???!!!
Na nevidjeno tvrdim da nije...podrzavam komentar