Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovjavite imena poslanika koji su odbili !! NA prvom mjestu stavite one iz saveza ZA BOLJU BUDUĆNOST PEDOFILA !!
Šta je sa zakonom o žigosanju svih osuđenih za KRAĐU DRŽAVNE IMOVINE ? Osuđen pa ne ode u zatvor. ILI MU SE NE SUDI. I opet upravlja državnom imovinom ko Radeljaš. Ili pljuje na BiH PA ONDA ukrade od nje 30 000 ko Majkićka. I neće da vrati pare. !! NA sud u zatvor i nikad više na BUDŽETU i našim parama. PA PLJUJ PO SVOJOJ KUĆI !
Pa naravno kad u parlamentu sjede sve sami pedofili ! Prije će glasati za zakon o oduzimanjeu svoje imovine bez porijekla.
ybo majku drzave i ko je vodi...ko je glaso protiv dabogda ga silovalo do iznemoglosti...
Sramota, jedna velika sramota, kod ovakvih stvari ne bi trebalo biti međustranačkih podjela, nek se srame kukavice koje su glasale protiv.
SDA, SBB, HDZ, A-SDA, BPS-SH nek se zna
Kakvi imbecili... i sta sada pomisliti nego da su vecinom pedofili i silovatelji u vlasti... je.b.em ti drzavu
Ovo nema veze sa politikom, ovo je gospodo stvarnost, a vi i dalje gledate od koga dolazi prijedlog, a ne sustinu. Nadam se da nikome ovaj zakon nece biti potreban, a ako jednog dana neko od politicara bude u situaciji da mu je clan porodice bio zrtva, neka se sjeti ovog zakona.
Kikser, drinsky i franziguz na aparatima