Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
em su im biografije ukaljane prosloscu, em su optereceni nacionalizmom, em ucestvovali u ratu, em glupi ko k. em nesposobni, em nedemokrate.
sva ova sastancenja nemaju nikakvog smisla, sve dok ovi guzonje koji su se iskupili u ovolikom broju ne ucine nesto da se skine hare i komsicoglu, ovaj krelac alkalaj i ostala bagra, to je crno zlo za tu drzavu, drze ratnog ucesnika i huskaca, srbomrsca na celu drzave, turkosu pkoljupca i kako vec da ga nazove pametan covjek..
sta slusas ludog Popi, on bi druge da hapsi a njegove niko nikad da optuzi, a i one sto su osudjeni, kad pandrknu, sahranjuju po najvisim vojnim pocastima u domu zajednicke(navodno) vojske, bez da ikog i pitaju, i to zapovjednika mudzahedina koji su vrsili najmonstruoznije zlocine koje mozak moze zamisliti, a ovamo nekom nesto prica, i jos i taj dobio tri godine, jer za hrvate nije ni odgovarao, a bre...a krepali alija jos nazive trgova ima po bih, i ulica, a tvorac idejni drzave serijata na balkanu...ma...a hare mu 20 godina na najvisim funkcijama, a vece djubre ne postoji na planeti od njega, drzao logore po bih
Istina je da hapsenje Ratka Mladica nikada nije bio uslov za ukidanje viza Srbiji pa cak nije uslov ni za pocetak ratifikacije SSP-a. Ukoliko Serz Bramerc konstatuje u junu da Srbija saradjuje sa tribunalom u Hagu, Savet ministara EU ce doneti odluku da se pocne sa ratifikacijom SSP-a sa Srbijom. Cisto da se zna!
oni cijelo vrijeme govore, samo sto vi ne slusate, jer ste navikli da se podvikne i da se pribjegne drasticnim mjerama. Kazu: \"Bicete uljudjeni il cete u pm. Ko voli, nek izvoli, a budjet cete puniti bukovim liscem i dijeliti socijale. fataj se motike i posla, pismeno i kulturno. mi vas posmatramo i bice kako mi kazemo, a niko ne smije biti ostecen, ima da vaze nasa pravila\". Sta je nejasno?
a sta da kazu, mozda: \"Dragi nasi, evo vam po milion eurica i slobodno putujte i provodite se po svijetu, ako zafali, samo recite...a mi cemo vam protjerati srbe i hrvate pa da u rahatluku navratite ponekad i obidjete vase vile i parkirane makine u garazi, mislim, kad idete avionom.\"
Eto, ko bi vas znao, prije 20 godina ste se krvili da pravite granice iza svakog trna, a sad bi bez granica, a Allahu dragi!!! Prvo vi ukinite vase granice iza svakog trna pa onda pricajte o tome da vama ukinu. Zasluzili ste granice, trazili ste granice, dobili ste granice, sad opet ne valja?
ja iiiiiii????????? ...nije valjda da sto dosli da nam samo ovo kazete. ovo govorite vec 15 godina...ima li sta novo?
smiri se malo popi, da ne dobijes popi...socijalu...od biha budjeta...joj.
\" Nije mogao precizirati datum do kojeg će vize biti konačno ukinute jer ne može govoriti uime Evropskog parlamenta i Vijeća Evropske unije, ali je naglasio da ove institucije nikad nisu bile protiv kada je Evropska komisija dala \"zeleno svjetlo\". Zato je \"apsolutno siguran\" da će do ukidanja viza doći vrlo brzo, sigurno ove godine.\" PA DOKLE CE TE SE IZZIVLJAVAT NAD Bih-m I NJENIM GRADJANIMA EU-O?! EU-A VEC GODINAMA PONAVLJA KO PAPAGAJ UKINUT CE VIZE BiH-i AL PRIJE JE UKINULA KRVOLOCNOJ NAZI SRBIJI I SRPSKIM GENOCIDASIMA I RATNIM ZLOCINCIMA I SILEDZIJAMA MADA SRBIJA NIJE ISPUNILA NAJGLAVNIJI USLOV A TO JE HAPSENJE I ISPORUCENJE SRPSKIH RATNIH ZLOCINACA RATKA MLADICA I GORANA HADZICA!!! ISLAMOFOBNA , KSENOFOBNA I POCINIOCU HOLOKOSTA EU-O NE VJERUJEMO VAM VISE I POKAZALI STE I DOKAZALI VASU CAST I ISKRENOST PREMA BiH-i! LAZETE I TO U KORIST KRVOLOCNE NAZI SRBIJE KOJU STE IZMISLILI PRIJE STO I PEDESE GODINA! NISTE VISE KREDIBILNI! RASISTI STE i RUSITELJI BIH-E!