Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
putuj kamilom
djevojcica brala jagode, nesto je ubode, a mislila da je trava...zna ona sve, ma se pravi da ne zna. dok se ona pocela umotavati...znamo od koje je fele.
Ko te mene spominje?
srbi su turci
Znam, nije ti lako, \"ceo svet\" je protiv vas. Niko vas ne razumije. A vi jedini tajnu znate.
500 GODINA
TACNO. HAHAHAH
N.A.T.O. savez je u svojoj preko 60 godina dugoj istoriji bombardovao samo dva naroda: Srbe i Talibane!!!
Cp6o, fercera li uranijum? NATO je zakon
Sta ima sud da zapitkuje ovu zenu muslimanku dal je ona nosila maramu 1995, boli to njega kyrac to je povreda Privatne sfere. Koja glupost od ovog suda, Srbe osudise na 1000 godina jer su se branili od islamskih fanatika, sad ovu muslimanku podsmijava jer je zena bila slucajno u nakrsnoj vatri i kao ona bi trebala da zna jel bilo islamskih diverzantskih fanatika u zgradi.
a moraju protokol ispoštovati, mada je sve jasno ko dan
ovo sudjenje je lak.rdija , halo , objesite monstr.uma za m.uda , sta cekate????!!!!