Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da republika srpska treba krenuti ka svojoj samostalnosti...dzaba gubimo vrijeme...
Na zalost na snazi ili u tijeku je rastakanje BiH. Srbi s jedne a Hrvati s druge strane koce,zaustavljaju onemogucavaju bilo kakav napredak ili dogovor koji bi mogao proizvesti napredak....bosnjaci i svi oni koji bi rado da BiH zazivi ili prodise punim plucima su ostali zarobljeni u lavirintima politickoga uredjenja opstina-kanton-federacija....sto opet se moze pripisati nestrucnosti SDA (izetbegovica) jos te famozne godine kada je stvaran Dayton....
Nikome od njih koji tamo sjede ne odgovara da se ovo pitanje rijesi, niti da BiH postane normalna drzava, jer kad bi BiH postala normalna drzava - njima zatvor ne gine.
Ma kakva je to država gdje nam gaće kroje cigan i židov... Jbjga..
Znaci doslo je do toga da se ni kvorum vise ne moze imati. E to je "progres".
Jednostavno Covicu,ali i kriminalcima iz SDA(kojima je Covic sada Alibi),nije u interesu da se ispune preduslovi potrebni za priblizavanje evropskim intergracijama,jer bi u Pravnoj Drzavi morali da odgovaraju za sve ono sto su radili 20 godina.
čović nije problem, od federacije bih načiniti dva entiteta i problem sejdić-finci više neće biti problem...
Pitanje Sejdić-Finci je trebalo biti riješeno još prije godinu dana ali to ne odgovara pojedincima koji konstantno opstruiraju sve i na svakom nivou, svi znamo ko su ti.
to pitanje je trebali biti rješeno još u daytonu, ali kad su državu s tri naroda uredili tako da se sastoji od dva entiteta, šta se moglo i očekivati, osim problema....