Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ste ovog dovodili na mesto stradanja Srba??? On kao ne zna da su Srbi ubijani!!!Pustite se Amerikanaca gori su oni od ovi nasih Muslimana...
vlaska propaganda...a.r Caco nikog nije ubijao, a nadje kosti u Kazanima su od osoba koje su izvrsile suicid zbog teskog zivota u opkoljenom sarajevu i svakodnevnom ubijanju rspko cetnicke kamarile koja je pucala po gradu i njegovim stanovnicima narodni heroji..Sejo Guz,Caco, Vaha
...šta ima gebelse :)
Čuvamo te od zaborava Mušane kao i svakog drugog heroja ovog grada.
Allah ga nagradio kao i sve nase sehide, borce koji su stali u odbranu od vlaske kame
Ko god je cinio zlocin nad civilima treba i mora da odgovara i bude adekvatno optuzen !
Sreća njihova pa Musan nije živ.......ostalo je još 105 u životu i uvjek ce je biti dok god ima pravi Sarajlija.
Grad, ako cemo ici tom logikom onda neka i cetnici progovore gdje su preostale grobnice i neka se solidarisu i iskopaju ostatke da se dostojanstvene sahrane. Razlike izmedju zrtava ne treba praviti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
americke prilivode, svako malo okrenu ledja Bosnjacima ... i to je ta famozna americka politika koju pojedini Bosnjaci dizu u zvijezde ?!
Dobi l' ikad iko orden za ovo?
U nadi je i magarac umro ;) ;) ;)
Odleža li ikad iko za ovo?
odleza ! svi oni koji su zavrsili u Kazanima !
I šta sad, ti kao duhovit. To neke džamijske pošalice jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)