Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saberi dva i dva, oduzmi tri i ostane ti jedna ali vrijedna qrcina
Da Bog da ti dosao pameti pa ne laprdo gluposti ovdije po forumu. Nadji sebi kakvih obaveza nije valjda da ti je pisanje gluposti jedina stvar kojom se bavis??
Pa ovdje baš pravo bratstvo i \"jedinstvo\" Ništa vaši komentari nisu bolji od komentara na Poskoku a i tamo \"jedinstvo\" većinom preovladava. Mi vas nevolimo vi nas mrzite i obrnuto
he he tako su mene pokušali blokirati,administrator je gl.up ko q.rac,malo malo mene blokira a ja opet uđem na portal,blokirali mi nick,adresu ,nema šta nisu radili,koji fashisoidno-ustašoidni portal he he,daidze,perecija.Glavni kolumnista im je Rajko Vasić,pa s tim se likom sprdaju u njegovim Osječanima he he a ploćkinić je kao neka ličnost he he a najobičniji kra de ze pajac
Zalosno je da je Lagumdzija na ovom sdp-ovskom portalu dobio samo trecinu glasova. Ocito ga ni sami sdp-ovci ne cijene previse.
@lan svraca onoliko koliko vas ima tjj svracaju , a inace vlasnicu su Hrvati.... da je na kamenjaru osim Hrvata niko ne bi ni mogao glasati hihihih.
Pa normalno, glasovali su bošnjaci za Lagumdžiju, a hrvati za Čovića i Domazeta. Nimalo iznenađujuće kad se zna da je SDP bošnjačka stranka i da malo hrvata svraća na ovaj portal.
jedite kupus jer ste zečevi
ja neeeeeeeeemam viseeeeeeee cega da se stiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiim
Gledam neki dan anketu na TV! jedan mladji covjek iz z.mostara takve grozote izjavljuje pa onda pretpostavljam da bi ovdje bilo vise glasova da ste stavili jednog od kandidata Kosorku ili slicne. Meni nije jasno sto takvi ne idu i ne zive u Hrvatskoj tamo ga sigurno ceka bolji zivot hihihi @ZIKE u pravu si, takodje sam primjetio isto....
na portalu poskok te odmah blokiraju ako nemislis kao oni, prava demokratija, nema sta svaka vam cast
Trebali su uključiti kao opcije i Kosor i Josipovića - oni se u Hrvata u Bosni ionako više pitaju nego bilo koji drugi od navedenih, a za dvojno državljanstvo ćemo lahko.
Koliko sam ja mogao primjetiti rast statistike za kategoriju \"Niko od navedenih\" je drasticno skocio nakon izvjesnog vremena (ne-linearno), sto ukazuje na pretpostavku da je neko sistematski zelio oboriti Lagumdziju sa podija, nakon sto je daleko bio od ostalih intelektualaca. Ali dobro, kazem opet, pretpostavka.
Dobro je što onakvi portali postoje,da vidimo s kim imamo posla,koji komentari koji fasyzam hahahahaha,mislim da onakvo nešto nema nigdje,chetnichki portali su\"raj\"za ovaj,hahahahah,neviđen fasyzam,neviđen a naslovi textova su posebna priča,danas je na tapetu neki fratar valjda,neznam,kao sad oni ocjenjuju frizure nekih daidža,hahahahahah a hrvatsku zovu nekakvom perecijom,šta mu to dođe???perecija,hahahaha koji jad i bijeda ccc
@....u 17 52..Dali znas sta rade na portalu (Poskok.info),tamo urednik ,blokira ip adrese ako nisi istomisljenik hercegovac , diktator Ivan Zirdum je glavni tamo. provjeri.
u anketi na sax-u da su pitali jesu li Hrvati poželjan narod u BiH većina bi glasovala za ne,tako da ovo je bošnjačko gledište,sigurno ne hrv.
Meni je mama Zelenog zuba rekla da je za njene guzove pozeljan moj Mandrak. Ona svoj uzitak pripisuje tome sto mi nije podkracen, odnosno nije osunecen, a ja ipak mislim da je njeno zadovoljstvo uzrokovano mojom vanrednom obdarenoscu koju njeni guzovi dobro nose.