Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SREBRENICE MAJKO NAŠA :) :) volimo te dušo naša
Bosnjacka Srebrenica
fakat sad sabrah rezultate - sda dobila 4% glasova naroda i smatra se \"pobjednicom\"???? ma PONIŠTAVANJE ba komforno
Hadzibajricu zameo ti se trag kad pusti sandzakliju u Stari grad..........
Zna li neko sta je dobro protiv proljeva,lije brate iz mene kao u krave a i pocelo je i da pece
Tesko Visocacima sa nacelnicom. Neka im dragi Bog bude na pomoci.........ccccccccccc.............e grne rane,,,,,,,,cccccccccc
huso, ti si kralj
http://youtu.be/Mg2fiZUQqIg
http://www.show.hr/poster/ova-ocito-nije-cula-za-ogledalo/
\'92 opet... fuuuuj..... opet sda, sds, hdz..... ova zemlja je stala i nikad nije ni napredovala.. .nazadna BiH..........odavde treba ici hitno! UZAS!!
OSJEĆAJ ZADOVOLJSTVA....
Uvijek za njih prije nego za sandjakliju, njima je dat Gras i evo vidimo danas kako su upravljali s njim i na kakav nivo su ga doveli, kandidati za nacelnik vjecnike su privatnici koji koji su dosli iz Njemacke poslije rata i prodajui polovnu rovu i tako dalje, imaju 8 razreda osnovne i kupljene srednje vecernje, za takve treba da glasam? Neka hvala, nikad!
SBB SDP PUŠITE KU*AC
šta je ovo kod a čitam glas srpske, samo vijesti za načelnike u RS-u šta je sa opštinama u fbih
Mladi jel h.oce promj.ene?? hoce moj qur.ac. vise je bilo nana i deda nego mladih na glasackim mjestim tvrdim 100% da je ova info t.acna jer mladi su krivi sto nam SD.A vlada 17 godina i sto smo najgori u Evr.opi po svemu a vi kad se probudite bit ce kas.no
fuj,najmrzi grad! komunjare teske!!!! hvala Bo.gu pa zivim u Sarajevu,gradu sa milion dza.mija i gradu gdje vlada SDA!!
Zato gasaj za Sulju i Bakira koji ne znaju razliku između č i ć a privatizovali su sve sto su stigli. Ipak oni govori bosanski sa sto vise turcizama. Mamu vam vasu.