Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovic na aparatima
Ne moze niko protiv ČAMPARA Samo da se zna
@top ako je ovo njihovo maslo nek im je na cast sta su uradili a nicija nije do sabaha gorila
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da se razumijemo, Nezavisni odbor je sve osim nezavisan.
Dajte vise, ne mogu da vjerujem da nam je prvi covjek kantona kosarkas, difovac, uz duzno postovanje , dimenzije lopte i fusbalskog terena za mene i nisu obrazovanje, bar ne fakultetsko, u buducnosti se otvara fakultet za frizere i nadogradnju kojecega. Respect zanatlijama
Dabogda kretenima iz nezavisnog odbora neki Sefić zgazio najdražeg iz familije
'đeš ga smeniti, baš miroljubivo izgleda...
Zamisli ovo, ovaj čovjek vas doveo na poziciju, dao vam čin i jasno do znanja da ste njegovi ljudi i onda vi o njemu odlučujete, i sta ce te odlučiti? Tj sta smijete odlučiti?
Naj isplatnije je biti krimos kakva smo mi vukojebina boze sacuvaj...
E hajde Vahide opet kosi vutra...nemoj dolaziti na sjednice...
A zbog čega su ga htjeli smjeniti ?Zato što je profesionalac ?
nema nama nego sest puta gledat kad prelazis na zeleno, hodat sa pancirom, ili najbolje ne izlaziti iz kuce..ovo se otelo jbga.
Kao i uvijek... tresla se gora, rodio se mis
Dragi gledaoci, to je bio Nezavisni odbor, a sada za vaše raspoloženje nastupa Zavisni odbor! Uživajte.
posto komesar nastavlja raditi svoj dzelatski posao bez trunke odgovornosti i stida, i posto o njemu necemo cuti vise dok opet neko ne pogine, ovom prilikom bih da posljedni put izrazim rahmet poginulim porodicama i da im kazem da me je stid sarajevskog komesara
kao i uvijek, pisi propalo, uhljebljena krmad nema pojma sta znaci etika i moral, briga ih za poginule ljude
Podrška kolegi komesaru policije KS, sigurnosna situacija u Sarajevu apsolutno zadovoljavajuća ! - podrav Ramo Brkić komesar policije USK u bijegu, prebivalište nepoznato policiji :))
Vahid ko i natapirani nefa zavareni u fotelje S foteljama u kabur do groba
Nista neocekivano. Sad treba ostavku da daju Konakovic i onaj ministar policije jer nisu stvorili uslove da policija bude efikasnija . Ujedno ovo je i poruka Dini od SdA. Jest da se Dino povukao al je on i dosta zakuhao. Nije dorastao da bude premijer a onom malom ministru policije je znak da neslusa sefa.