Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije načelnik općine Zenica nego je gradonačelnik grada Zenice
Tako je tinki1.
Bez obzira ko glasove na izborima dobija...Kibetu promet ne trpi
Sve su to SDA igraci,ovaj iz Bugojna ne moze bit veci SDA-ovac sve lopov do lopova , pljuju po sda a oni im sve dali i sad ce raditi po njihovim naredbama
Blago nama
Bosanski Most u najavi?
Odavno SDA , nije izvela tako mudar potez, vecina ovih su ko fol uz veliku galamu izasli, prije izbora, iz SDA, a sada ce nastaviti sprovoditi naredbe sa SDA mindera, providno zar ne ...
opa...samit nesvrstanih...samo, nisam skonto ko je ovdje Tito a ko Nehru :D
Joj dosade, počeću na klixu pisati...
@eltadei I inspirisao mnoge. Hvala mu.
@eltadei :) Zaokruži DA ili NE
Bice Fudo dobar za obicne gradjane bez obzira sto ce koji milioncic od strani investitora sebi zastekat ali to svakako nije na nasu stetu :) Samo naprijed Fuade !
posli sa beskonacnim sastancenjem kao i ovi prije njih......
NE MOGU BEZ STRANKE,VLAST JE SLATKA A ONI POHLEPNI
Kod Srba i Hrvata nema nezavisnih kandidata, izgleda...
nazalost, imaju sindrom vodje, a vodja lopov.
VAs osam a njih 318.000 (plus IVZ) kako danas reče hazreti BAkir. PA da se svi Chuck Norris puno je :) Morate odmah osnovati svoju stranku i udružiti je sa opozicijom koja nikad neće dostići 300 000 glasova bez vas, odnsono vaše pomoći !
Izabrali ste pogrešan timing , sačekajte one izbore . I ako raja budu zadovoljna , a vi ne budete ogrezli u kriminalu i aferama , onda biste razvalili na izborima ukoliko bi se ujedinili u jednoj stranci.
bivse hodze i popovi
Glavni kukar u restotanu,Eso Radeljaš.
KUHAR(op.a)