Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da nije SDA.
A šta je ovaj bio do jučer? Ovakvi su još gori.
Ovo mora da je ironicno, Zeničaninu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fuad je dobar.Znam iz nekih razloga da ce ovo bit dobro
lazes hahahah
@sarkazam090 popusi ga i ti i srbi i opkoljenje , nek napadnu bujrum i ti i oni .
OVO JE VIŠE OD POBJEDE, JOŠ U ZENICI, FUADE UVJEK SI BIO PAMETAN I PRONICLJIV, A SADA TI JE TVOJ NAROD UKAZAO POVJERENJE, IAKO SU TE MEDIJI ŠIKANIRALI, IAKO SI PROTIV SEBE IMAO MOČNU HOBOTNICU, VRATIO SI IM ZA SELMANA I ŠPIRIĆA, AFERIM VELIKI BOŠNJO
Obzirom da Fuad ima sve sto mu treba, nadati se da ce mandat iskoristiti za dobrobit gradjana (ili je to samo utopija)
lik je lopov i seljober iz gornjevakufski vukojebina ato sto ste vi zadojeni mrznjom prema svojim oredacima seljacima to je druga stvar trece koljenasi koji sada glume gradjane su naivci kao i izvorne seljacine koje glasaju za sda vi sada velucate jednog seljoberskog lopovcinu na ustrb drugog ,sijete mrznju prema seljacima od kojih ste i vi otpali sa svojim seljoberskim prezimenima glumite gradjansku elitu sto je nonsens i vrhunac ironije i vase gluposti
Makar nije neki kokuz dosao u zenicu obaj je pun ko brod ima hidrocentrale i fabriku namjestaja u vakufu i ko zna sta jos
Mi smo Zenica i mi smo Čelik i veći smo od SDA što smo i dokazali ali nek Fudo i svi ostali imaju na umu...veći je Čelik i veći smo svi mi od njega.
vi ste saka jada i ulicara
@hombresa a mi ti mamu svi u kompletu i seku jebemo u cmar
Super da je SDA izgubila u ZE Drugo, Zenica nije grad već općina, koja obuhvaća Zenicu i drugih 100 i nešto sela.
grad ima općine pod svojom nadležnosti,a ne hrpu sela
Ovaj covjek je dao velika obecanja, i povjerovali smo mu. Sada je na potezu - ili ce biti heroj Zenice i jos dugo ostati na ovom mjestu, ili ce politicki umrijeti i na lokalnom i na drzavnom nivou ako iznevjeri ukazano povjerenje, treca opcija ne postoji.
Bravo Zenica
Sretno Fuade i vrati Zenicu gdje joj je mjesto kao i Celik.Pozz iz na zalost zelenog Sarajeva
Grad je pobjedio ,nije dopustio da selo njime upravlja !!! Na potezu si Fuade ,kreni od opstine pa preko privatnika koji bez stranke hodat ne znaju a ne marku zaraditi ! Neka ambicija i sposobnpst pobjede... Zivjeo Fuade !!!
I Zenica i Bihac su konacno od*ebali selendre oko njih i njihove glasace, kao i Tuzla. Jedino se Sarajevo zeleni od seljakluka da ne moze zeleniji biti, nazalost.
Fudo je namazan , pa lakiran. Radio je u UIO , carina , kao direktor i uposlio sestru , rođake , komšije iz Vakufa . Napljačkao se i dobio otkaz. Promjenio je još nekoliko firmi... Ukratko , lopina.
Zovu ga 10%..
smije li se reci: vuk dlaku mijenja ali cud nikada?
Dobro je da ovi lopovi iz interesne koalicije nisu uzeli mjesto gradonacelnika. Da je i majmun izabran za gradonacelnika, uradice bolji posao od ovih stetocina. Kasumovic mozda nije najsretnije rjesenje, ali je sigurno manje stetno od SDA-SBB hapaca.
samo idiot se moze radovati pobjedi jednog hostlapera i lopova komunjare i mjesanci slave pobjedu bivseg sda-ovca iz gornjevakufske vukojebine ubergradjani se raduju pobjedi ortodoksnog seljackog lopovcine jos jedan dokaz da oni sto se busaju u svoja gradjanska orsa nemaju pojma o politici
MA TREBO JE SDA POBJEDIT JELL??? ETO NEK POBJEDJUJE U SARAJEVU,DEBILI GLUPI
Bravo bravo bravo i bravo !!! Jasna poruka Bakiru Izetbegovicu i njegovim podguznim muhama da sda nije drustvo jednog lica i da narod hoce one koji su principijelni strucni i iskreni a ne ulizice koje se povijaju kako vjetar puse i koji su kao takvi podobni .Izgubiiti Zenicu koja je bastion SDA od agresije na ovamo kao sto je Tuzla SDP je zadnje upozorenje da se SDA mora vratiti na incijalni put demokraticnosti
Pa covjek ti sada na tv fino kaze da ako SDA hoce praviti posao s njim nema nikakvih problema sve se mozemo dogovoriti.Covijek citav zivot u SDA i eto on ce sada nesto mijenjati mislim da li ste stvarno toliko zaostali da povjerujete u to.Sama cinjenica da je on osvojio mjesto gradonacelnika sa neki 5000 glasova i da je izlaznost u Zenici 40% govori o kakvom se ''gradu'' radi i zasto je jedan sa najvecom stopom ne zaposlenosti u BiH.