Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tačno ću za tebe da glasam. Jer te nikad prije nisam ni vidjeo. Kradi brate koliko hočeš. I ovi su prije tebe krali. !!!!
A lik je inteligentan ko noga od stolice hueheheh :D
Svi istu pricu prosipaju, a kad dodju na vlast isto, jos se zale kako su dobri, ali ih narod ne cijeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jel ovo onaj tokmak sto je na Zabranjenom Forumu rekao kako mu ne treba strani jezik zato sto bi prevodioci ostali bez posla...TOKMAKOS
Hahahahahahhahahahhahah joj
Dovoljna mi je tvoja izjava bila dok sam gledao Zabranjeni forum, kad si rekao ne govorim ni jedan strani jezik, ali zato imaju prevodioci, za šta oni služe? Pa očigledno ne služe da budu uz jednog takvog primitivca, koji u 21 vijeku ne govori engleski jezik. Bar danas nije teško naučiti neki strani jezik, pogotovo jer se želiš baviti politikom i biti član predsjedništva. Glumiš tamo nekog pismenog čovjeka sa nekom "titulom".
Adile, reci nam , de , za kog' tvoje ruke rade ..
kad I ako te izaberu, I ti ces postati dio te elite, novac I moc su tako slatki I neodoljivi
Ti imas sanse bas ko i ja kad bi se pojavio,daj ba ne budali,hodate po gradu i skupljate potpise,plačete za potpis itd itd,ima vas na desetine,nema nista od dobrog dok zapad ne kaze ,alo ko nas ista pita i nase politicare,niko....niti ce
Ne laži kad radiš za Lijanovićevu stranku !
Joj Hamo vidi mu glave
KOJE SADA OVAJ ADIL DA NIJE REINKARNIRAO ZULFIKARPAŠIĆ
........JEDNA OD VELIKIH ISTINA KOJE TREBA ŠIRITI JE DA SU OVE "MALE STRANKE" SE ZAKLELE BRABONJČIĆ FAHRI DA ĆE MU USMJERITI SVOJE GLASOVE OD IZBORA ...TAKO DA ZNATE I ZA TAJ POKRET NAŠIH DRAGIH SANDŽAKLIJA....SANDŽ AKLIJE GO HOME......
ovaj debil je prije rata radio kao moler a pricao u komsiluku da je pilot u Rajlovcu. svako jutro kravata i aktovka a aeroplan ceka u avliji. kakav debil!
Jel ovo onaj majmun koji nedavno na TV -u u jednoj emisiji reče da zna samo bosanski a za ostalo ima prevodioc.Danas nemožeš nači bilo kakav solidan posao ako neznaš bar jedan svjetski jezik ali zato možeš i nepismen biti predsjednik,POSEREM SE SVIM TAKVIM KANDIDATIMA U STAU.
Onda je on samo rekao ono sto drugi sute (a na vlasti su trenutno)
ta Titova juga je zajebala nas srbe ko nikog ali jedno nam je dobro ostavila u amanet SLUŽBU DRŽAVNE BEZJEDNOSTI, al niču bošnje kandidati to je čudo jedno :D :D :D
De pustite nas jos ovih nekoliko sati do zvanicne kampanje da rahat disemo. SUTRA pocinje kampanja klixče, SUTRA. Radije me samarajte temama poput Sal-tipa, nego ovim glavonjama!
Sutra počinje šarada i ludilo :))
Neka me uspavaju ili bar ture u hibernator narednih mjesec dana :D
Mene zanima, kad ce stati ova kisetina?