Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licno poznajem ovu predivnu porodicu i istina je da su primjer svima. Svim silama se bore da bi svojoj djeci osigurali bolje sutra i mrzim sto moram otvoriti ovaj clanak za divljenje i ocekivati lose komentare na kraju. Niko nije ni ponudio br. z-r da im se daju pare, nego ljudi prosto zele posao, sto u tekstu jasno pise. Jednostavno, ako neko prepoznaje talenat, sta fali djeci pokloniti pojas, kimono, pocastiti ga takmicenjem i sl. Hvala Bogu pa ima i ovakvih ljudi! Svaka cast cika Ziki i teta Sanji, a maloj raji zelim puno uspjeha u daljem treniranju i vjerujem u vas. P.S. Djubre koje je napisalo da ga boli ona stvar, da mogu da se pocnu drogirati - nek' rodi sebi, pa nek' mu umjesto flasice ili mamine si*e prvo gurne joint u usta!
Vremena jesu teška, ali ko je taj ko ima pravo da kroji nekom pravila kako će živjeti??? Posla uvijek ima za one koji žele raditi. Gladni sigurno neće biti. Nek se bore za sebe. A babo i mama nek pomognu koliko mogu! U ratu je bilo i gore pa smo preživjeli! Svako dijete ima svoju NAFAKU!
ovo je inspiracija
nemojte me pogresno shvatiti ali mi nije jasno ako neko nema financijskih mogucnosti zbog cega onda pravi 6-tero djece.
Tako je, to sam i ja rekao i pobogu imaj onoliko djece koliko mozes istrpit odnosno finansijski. I sad je to moj problem lik se najaho i sad ima 6 djece i ko meni treba bit zao njega sto sam sebi stvara veci problem. Mozete govorit sta hocete al vam je tako
@olston to i ja kazem i uvijek je u slabije situiranim porodicama velik broj djece. problem u tome sto onda ta djeca nemaju osnovne mogucnosti kao obrazovanje, sport, razne aktivnosti koji iziskuju barem malo novca. i bez toga ne mozete izgraditi poptpunu licnost. nisam ja za to da se ima jedno ili ni jedno dijete jer nam tako opada natalitet ali ipak s obzirom na mogucnosti treba biti realan. jer drzava nam je kriva za to ne pomaze niti sa jednom KM, nema djecijeg doplatka pa je to jos mnogo teze situacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Olston, ako si ti narkoman i ako pusis i ako te lupaju u bulju za zrnce droge to je tvoj problem, idi i lijeci se, izbice ti zube qrcom !
Sto bi mene trebalo da boli qrac za ovo , sto se mene tice nek se pocnu drogirat!!!
Nemoj čitati levatu jedan... Ovi da te dofate nalomili bi te ko picku!! I ako te sta boli, mrs doktoru selo ti *** tvoje. Sigurno si neki jad. Komentari su ti na nivou dijeteta kojem neko otme lizalicu.
A jel a vidim da ti je toliko dosadno u zivotu, da si otiso na moj profil i citao moje komentare, Vidim da si glup zato se vise necu obazirat ni na jedan tvoj komentar.
Poslati ih u drzavne institucije da nauce pameti vlast. Ako su se zene mislile izvuci jer muskarci ne bi trebali tuci zene, neka onda one obrate pozornost na sliku i malenu djevojcicu koja takođe zna tuci :)
Negativnu ocjenu dala mi je neka zena ili muskarac koji sprovodi nasilje u porodici HAHAHA
Bravo ja...