Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrš mater vam ************* ja jutros moram trošiti pare na taxi a kupon sam jučer platio 54 km mater vam ***********
malo si slagao kume, kupon je 53 KM ;) sada ti ne vjerujem da si ga kupio
...... tramvaj, kad prođe, ko plaća piće ? :)
Ista seljačka politika kao i uvijek, čekaju da raja pokupuje kupone, pa onda štrajkuju. Odmah uvesti Centrotrans ili nekog trećeg, a bagru raspustiti i poslati na ulicu.
Bubice nemaš ti petlju bilo šta da se pojavljuješ, Tvoja se pika "izborom" direktora. Naravno nemaš ni koqe da izbaciš višak radnika. A još i pitanje ko će mi platiti taxi danas, ja nemogu da hodam pješke.
@Landau, ajd šuti, molim te.
Nauči se curice da ima i drugih mišljenja.Radnici uvijek imaju pravo da štrajkuju metodama koje izaberu kako bi ostvarili svoja prava.Koliko ja vidim ovdje je jedini način,obustava tramvajskog saobraćaja.Uostalom svuda u svijetu kad štrajkuju piloti,avioni ne lete per analogiam kod nas tramvaji ne saobraćaju.Prohodaj malo.:)
...u štrajku su obavezni održavati minimalno 70 posto linija, ali pošto i inače 50 posto linija ne radi, tvrdi da su svakako u štrajku.... Ko je ovo rekao treba ga zaposliti u vladu u sektor Odnosi sa javnošću. Nek prorade vise mrsko mi pjeske u teretanu
Dabogda Hitna Pomoć i Vatrogasci štrajkovali kad ovim krkanima iz Grasa zatreba.
90% vas je sa sela ,prohodajte malo,osjetite tlo pod nogama.:)
Idi pješke stoko 95% vas je sa sela ! Pustite ljude da se bore za svoja prava !
Čitam i ne mogu vjerovati koja gomila gluposti.Ljudi štrajkuju jer ne mogu hraniti svoju djecu tj. ne primaju plaće za svoj rad.Štrajk je jedini način borbe Kakva ste vi stoka i ne trebaju vam tramvaji .
bagro, mrš u pazar!
Jes extra raditi u GRAS-u kad ti se radi radi kad ne nemoras (u strajku si)....m*mu im je*em
sve to treba natrag u Sandžak protjerati mater im njihovu!!!
Čuj "spontano se okupili u krugu firme", i ćefnulo im da sutra paralizuju grad! Ma jeste vi normalni, šugo jedna bezobrazna?!
Ovi jalijaši iz sindikata mogu ovo raditi jer imaju iza sebe političke mentore SDP i SBB kao i Kantonalni Sud!
mogli ste bar obavjestit ranijee dzaba ustadoh jutros i ne odoh na fax eto me po opravdanjee :D
sve otpustit mamu ima jebem ni kod mene otac nije primio platu za februar, a profesor je... pa sta treba otjerat djecu iz skole i trazit platu!!!
Stvarno pretjeru....