Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NA PAZNJU !!! :lol:PROVJERENO HOGAR PRAVEDNI JE INSPEKTORICA ANELA TABUKĆIĆ POZNATA KAO NAJVEČA REKETAŠICA AL POŠTO JE LUDA ZENA NIKO JE NE SMIJE DIRATI JER JE SE SVI PLAŠE .NAS KORISTI ZA SVOJ PRIVETNI RAT ŠTO JR DIREKTOR ŠUTNUO IZ KREVETA DOSTA VIŠE HOGARE POSTALA SI NAPORNA.
NA PAZNJU !!! :lol: :lol: :lol:PROVJERENO HOGAR PRAVEDNI JE NAJ VEČA SELJAČINA POBJEGLA IU VUKOJEBINE ZVANA MIRIČINA DOŠLA U TIZLU ,SAFATALA LEVATA AMIRA TABUKĆIĆA POSLALA GA U AVGANISTAN DA ZARAĐUJE.A ONA OSTALA U TUZLI DA ORGIJA.
je li ovo u tuzli ima voz?
"...Problema je bilo u saobraćaju, a poslije pola sata intenzivnog padanja nebo iznad Tuzle počelo je se razvedravati." "je se" po gramatici nikada, ali nikada ne ide jedno poslije drugog.. eeeee gramatiko.. :))))
BIo sam u Tuzli 100x i NISAM VOZ VIDIO NITI ZELJEZNICKU STANICU??? GDJE SE NALAZI?
Iza autobuske stanice, između BKC-a i Omege.
I gdje vozi taj voz?Jel ide za Sarajevo il se voza samo po tuzli?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja bas mislio bacit rostilj i poremetilo mi planove :(
OTKUD VOZ U TUZLI???
Koji si ti glupson!
Navrati u Tuzlu pa ces znat otkud voz u Tuzli. A ako ti je mrsko onda mozes i poneku historijsku knjigu procitat....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)