Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se nadam da ce na ovom svijetu jednom Pero i ostale Pere reci da, treba ih uhvatiti i ubiti jer takvima nije mjesto medju nama, treba ih uhvatiti zbog Srebrenice, zbog Sarajeva, zbog Foce, kad li ce svijest proraditi, dokle zivjeti ovako? Ovakva zlodjela se nikad ne mogu porediti ni po obimu ni po nacinu ni s cim drugim kao ni skim drugim.
Pero pero perice Jesi pero napuhan samo se pogledaj Pero moj sine moj diko moja perice osoba koju ti nazivas ruznim imenom on se pero pred cjelim cvjetom spremijo i otiso da dokaze da nije kriv A perice moj sincuga supci su oni koji su pobjegli u maciju guzicu pa nesmiju da provire glavu sine pero voli te babo,nece babo niko reci dasi ti bolestan u mozak
naravno da će Srbija ispuniti svoje obaveze - čim se na njenom teritoriju nađe šupak naser orić biće uhapšen i sproveden na pravedno suđenje!!!