Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam zavrsila fakultet u Travniku rece ona i pritisnu enter dugim nadogradjenim noktima .
Normalno da ce ukucat bugarska kad rade seljaci iz tetova koje zovu bugari.Od kako je huso na celu zenice ovaj grad je postao raj za ljakane
Makar je u EU i moze odmah na baustelu...
Mora da je iz Gradista, pa ko veli gore su Bugari, onda mora i mala da ima Bugarsko drzavljanstvo.....logicno
A meni danas novouposleni radnik donio izvod iz maticne knjige vjencanih na kojem mu nema upisanog maticnog broja od supruge u rubrici koja je za to predvidjena i ja se cudom cudim kako se to moglo desit a sad vidim da ima i gorih stvari! A kako i ne bi bilo, kad im je vrhunac poslovnog dana preci novi nivo neke igrice!
И ја се чудом чудим што ти новоупослени радник доноси вјенчани лист?
@Krive Drine Ha ha ha, ma da, tako je to na Balkanu.Uvijek je cudnije ono sto je ustvari normalna procedura. P.S. Da radis racunoodstveno-knjigovodstvene poslove, sve bi ti se samo kazalo. Ali samo polako, naucices ti to. Prvo ti uskladi pismo koje koristis u nadimku i u pisanju komentara, a ja onda cu da te naucim i zasto mi je novouposleni radnik donio vjencani list. Jer kod tebe je obrnuta logika: normalnija je pojava da mu zena na tom istom listu nema maticnog broja!!
Eee koja vijest, pogrijesio covjek Boze moj, ko radi taj i grijesi pa zna se ko ne smije grijesiti na poslu.
TO JE TAJ... PADAJUĆI MENI... Odabrao Bugarsku nije dovoljno skrolao :D
Sjebalo Hin ko Bugari skupstinu..
Kako su sposobni dobro da nisu napisali i Tanzanija..
FBiH... jednog dana inshallah
Pa rodjena je u Zenici. U čemu je problem ;)
ma isti je to vrag, što bi reko naš čovjek
Drugarici je pisalo da je rođena 2029. :)
@zmajcekOdNocaja Dobro vas je spameri :)
Moze li dobit' bugarsko drzavljanstvo sad? Ipak je to EU jb ti to, pa na pos'o u Njemacku abd
Jao klixa kakve gluposti objavljuje. Kao da ne znaju sta je greska a vidi im u tekstu petnaestogodišnjakinja a dijete rodjeno u 4.juli 2010.