Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
primitivac ruralnog porijekla s manjkom obrazovanja, kulture i odgoja.
@gooUser170 sličan se sličnom raduje
vidi mu se na faci da je iz šume
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Koja macola
Huligan postao ministar
neprijatelj drzave u dubai...a ratni vojni invalid skuplja novac da plati mjesecnu kiriju za stan...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
On je lud on je jak on je zeljin manijak
Pa ovaj nije major dalje od Bg dok nije posto ministar u BOSNI I HERCEGOVINI ,al kako ovi kao on vole da lazu i kradu pa i ova tri prsta su ukrali nasoj braci iz Dubaia stvarno nema smisla ..
Kad seljak ode malo u svijet
Ne samo da ne poznaje materiju, pitanje je da li se zna potpisati i da li zna sva slova abecede ili ti ga azbuke. Zna ukrasti i trositi novce uzaludno za ovakva putovanja, bez ikakvog produktivnog rezultata/izvjestaja! Jadnik!
Ko je sve na vlasti, u 3 mu njegove pm. Hajd sto je neki ekstremni seljacic iz nekog tamo chetnickog selendre u shumi, ali sto je nepismen. Boli me q sto je opterecen sa tri prsta, neka ih sebi gurne u pakas, ali sto je i ovo besmisleno putovanje placeno od novca poreznih obveznika. Za sta te placamo, hebla te ta 3 prsta, ljudska rugobo! De dodji sebi, covEce!!
Ko nam je na funkcijama Bože dragi
Jasno od prvog dana. Dodik vidi nasljednika u tokmaku sa IQ bundeve.
Ma on je jedna velika seljacina koja se somigla neke stolice. Sta ocelivati od takvog lika
Nesicu lave, ko ti je ono najdrazi u porodici?
i Hitlerovi SS u podizali na zakletvu 3 prsta
Ko je ovoga postavio za naseg ministra sigurnosti?
Kakva konjina.
Ma dzabe konju objasnit neke stvari ovamo na prvoj strani kao bori se za drzavu a na drugoj je protiv drzave i politicara iz Sarajeva mada bi rekao protiv cijele drzave
A klix se pali ko kutnjak na svaku provokaciju ovakvih debila, ne znam cemu tolilo medijske paznje ovakvim likovima...ocito da je postigao cilj
Ovog bi majka abortirala da je znala da ce biti ovoliko ograničen