Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez odredbe o ponavljanju izbora ništa od deblokade. Oni to ne predlažu, jer su svjedni činjenice da su toliko zas...rali da bi ih u slučaju ponavljanja izbora SDA i ovakva šugava kakva jeste satrala. Odmah se, dakle, tu vidi kome je do države s kome do stolica.
Smiješni da se zbog natezanja oko malog procenta ukupne vlasti ponavljaju izbori. Bar 90% funkcija bi ostalo popunjeno kako jeste
OHR=HDZ upamtite to dobro! Nece proci nijedno rjesenje ako ide u pravcu gradjanske drzave jer to ne zeli SAD i OHR! Ne zele da bosnjaci ili muslimani imaju demokratsko pravo kao svugdje a to da kao vecina u BiH mogu da odlucuju! Islamofobija je ovdje problem i zo treba javno reci!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Efendicu, cim si ti lopove postavio za ministre ne treba u tebe imati povjerenja
Ja pameti ovo i ptice na grani znaju i mala djeca a oni eto ispadose mozgovi a kupe kod papaka poene. Nosonjin idol H Silajdzic je to znao jos u Daytonu i nista.
Semir efendić bi se bavio visokom politikom a njegov domet je lokalna zajednica i ništa drugo.da se bavi rasvjetom , rupama po cesti i slično,čime to u dokazuje stalnim objavama.zar treba da ti aplsudiramo što parama građana radiš svoj posao.posveti se tome mani se visoke politike nije to za tebe sinko.
Ovi iz Cazina izgleda nemaju načelnika, nonstop je u Sarajevu. Treba postaviti pitanje je li čovjek na plaćenom ili neplaćenom odmoru, ili je sebi otvorio putni nalog i kampuje u Sarajevu na račun građana Cazina?
Šmit da ukine trajno Dom naroda i neka vlada parlamentarna većina.
Neće ovo stožernik nikad prihvatiti.Čekaju da Šmit nametne sada vladu F i da se tako zaobiđe večinska volja B kroz klub u doma naroda, A onda da sutra istrajavaju na legitimnoj volji H u okviru potencijalne promjene Izb.zakona..Samo ne znam kako to misli realizovati , Jer nemaju za to 66 ruku od 98 , bez Sda i Dfa.
CCC koliko nepismenosti i neukosti ili pak tendencioznosti i zlonamjernosti da se daju rješenja dijametralno koja postoje na drugim nivoima vlasti. Uzmite primjer BiH i tako načinite FBiH, predsjednik imenuje mandatara, a ta osoba sastavlja vladu koju potvrđuje Parlament
Ovo se u narodu kaze Udri Todore sa zla na gore.
ne valja ,pa kako ce HDZ u buduce moci blokirati
Vidi ovih lopina ko bajagi nesto nemaju 500 glasova, sreca jezicak na vagi otisli bi oni oni rado sa sda za pare al ooet nemogu formirat vlast.
Ovi i njima slični će i narednih 3 godine iznositi ovakve prijedloge sve do narednih izbora. U međevremenu Novalić će završiti u zatvoru i iz zatvora voditi Vladu FBiH. I tako će proći naredne tri godine, onda će ovce ponovo izaći na izbore i glasati za iste, pa će oni opet upućivati nove prijedloge. I tako sve u krug, blago ovcama. Oni sve bogatiji, a ovce ostaju ovce.
Zašto iznosite neke prijedloge a znate da neće proći. Populizam čisti, vi umislili da će te tako privući nove glasače i po običaju, čime, opet neka šuplja. Evo i ja imam prijedlog za deblokadu FBiH, da ja lično izaberem Vladu, ali neće me niko poslušati. Kad dobijete saglasnost svih parlamentarnih stranaka onda se javite, ostalo je sve šupljiranje, zabava za besposlene uhljupe na Klixu.
Ne valjaju nam Srbi, ne valjaju Hrvati, ne valjaju Slovenci, ne valja Amerika, ne valja Evropske Unija, ne valja Velika Britanija, ne valjaju Arapi, ne valjaju Sandzaklije, ne valjaju Crno Gorci, ne valjaju Turci, itd. itd. itd. Bilo bi dobro da se okrenemo Argentini, Meksiku, Tanzaniji, Kanadi, Indiji, Tajlandu, Tahitiju i Novom Zelandu da nam pomognu.
Noje lose
Samo novi izbori rjesenje,nikakvu amandmani na amandmane. Ove izbore je unistio Schmidt i zakomplikovao. Novi izbori,bez njegovog mijesanja,neutralni posmatraci da kontrolisu regularnost.Nema drugog izlaza iz ovog komplikovanog stanja.
Da a alj ekektronski,nema nikom ukrasti ni pola glasa
15% hrvata handri 50% bošnjaka prema zadnjem popisu, da ne govorimo o pozicijama kojih imaju i više nego što bi trebali imati u javnoj upravi, 4 godine blokirali i sad ide se pod svaku cijenu da se udovolji. Jesmo država za poželit, teško nama s nama samima...