Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- Dobro jutro, posto je hljeb danas? - 3 KM - Za sta ba 3 KM? - Pa 1 za hljeb, 1 za PDV, 1 za solidarni porez - Haj dobro evo ti 3 KM, daj jedan - Izvoli 1 KM kusura - Kakav sad kusur? - Pa nema hljeba.
ahahaahahahaaahaha dooooooobar
...sve sam bliže mišljenju da su zlatko l. & zoran m. plaćeni rušitelji sdp-a bih i sdp-a hr. kako su samo kvalitetno razyebali domicilne ljevice, i stvorili od njih nekakvu ljigavu žabokrečinu, stvarno se čini da nije ni slučajno, ni neznanjem...
@lik55555555 ...jok ba. nabacim misao kao povod za razmišljenje ostalima.
@lik55555555 ...ni milanović nije ništa bolji. bijednik koji je mislio uvlačenjem desničarima da ostvari rezultat. bliska mi je socijaldemokratija, cijenim i milanovićev ters-style prema medijima i novinarskim piskaralima, ali mi je drago što je propo ko kauč.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nermine patrioto bio si na vlasti, znaš kakvi su ti bili rezultati.
ovaj misli da mi imamo kratko pamćenje... nego kako ti je burazeru na radnom mjestu ? jel ima regres, topli obrok... prijavljen uredno? sdp je potrošena priča
ovaj SDP kofol socijalisti i ljevičari, a likovi im išćitavaju sure na sjednicama, pozivaju se na ukidanje svih drugih jezika u BIH osim bosasnkog, a ustanak se desio za njihove vladavine kada su državu prakitčno doveli pred kolaps, koalirali sa eks. desnicom i prijete ukidanjem RS entiteta, daleko će te dogurati sa tom Kvaziljevicom, umjesto da se usredotočite na ekonomska pitanja vi drvite više o etničkim pitanjima nego stranke koje jesu desno orjentirane. Malo je reć' fašisti.
Stisni petlju, pa sa riječi na dijela. Narod će u večini biti sa onima koji krenu! Kreni - ali do kraja!
Najveci TRUT U BIH...
nego gdje ces brata opet zaposliti ako budes direktor.ustvari ja vratices ga na posao u autoceste posto nije bitno za sta je sposoban bitno je da ti je brat.
Takozvana ljevica postoji samo u bošnjačkim gradovima i glasačko tijelo joj čine jugonostalgične bošnje a u Ljubuški, Trebinje. B. Luku, Foču itd ne smiju ni zavirit.
I šta ćeš kad srušiš vlast...dati tvojim pijanim debilima da Bosnu dokusure
To ti Nikšiću iz vlastitog iskustva? I tebe su htjeli rušiti, ali si se čvrsto držao svoje fotelje. Tako i ovi. Niko ne da svoje mjestop :))) Ja se slažem sa tobom, ali pitam se šta ti je odjednom? :))
ko je htio, zna se ko je to htio
sve je to fino i lijepo ali vi svi u ljevici imate toliki EGO da ja cisto ne vjerujem da od toga ima ista .. Vi se jednostavno izgubite u dogovoru oko bezveze stvari.. u proslosti najveci krivac tomu je bio bosanski Al Capone Zlatko Zlaja.. ali i sada ce trebati ukazivanje gospe da ista od toga bude..
gdje si brata zaposlio
...rece patriota koji je sa dodikom izdijelio sve zivo sto je mogo...cak i maticni broj po entitetskim linijama...i najzalosnije i dalje su im svi argumenti pljuvati po"nenarodnoj"vlasti bez ikakvih planova kako dalje...
@Derim I hahaha o cemu ti pricas kakav hljeb
Nermine de ne seri i ne vuci me za jezik... Odj iz politike, imas dovoljno, familiju si obezbijedio... pusti malo ovima
Sta ima kod tebe predsjednice zvani "12 kila skanka"
Sta je bilo Nermine? Sjela rodbina zavrat da ih zaposljavas, jel'de?
Nisam ja fan nijednog od njih. Ista je to bagra, samo grabe sebi i svojima. @Derim