Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moralni čin, prije svega, ali opet smatram da je ovo premijer koji je vladu federacije digao na noge kao niko prije
Ovo je logican slijed jednog postenog covjeka i politicara,jednostavno nosen losim izbornim rezultatom nije mogao podnjeti da bude na ovoj funkciji..svaka mu cast !
Svakako da je moralni cin,ovo je samo dokaz o kakvom se politicaru i covjeku radi,ovo je potez za pohvalu !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pametan je ovo covjek,vjerovatno osjeca debelu krivicu za los izborni rezultat SDP-a i donjeo je sasvim logican potez !
Naravno..uvijek je bolje dostojanstveno priznati poraz i napustiti funkciju,to je samo dokaz njegove iskrenosti prema partiji i ljudima koji su od njega mozda nesto ocekivali.
Ipak zao mi je, SDP bi se brze oporavio da on ostane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast, ovaj covjek je rijetkost na politickoj sceni. moralan cin, SDP ce za 4 godine definitivno biti najjaca stranka u BiH
Krmak konjicki...kud nije drzavljanstvo promijenio...klosar Vise je dobrog za BiH napravio onaj Poplasen Nikola nego ovaj kloc.
da se hoce raspast SDP
sdp ce samo biti jaci nakon ovoga, socijaldemokratija je najbolji sistem, a sdp je jedini predstavnik socijaldemokratije u bih, tako da ga se neces rijesiti tako lako. hvala bogu :D
ma ne kazem da socijaldemokratija nije dobar sistem, ali lagumdzija i sdp su daleko od tog sistema. nisam zadovoljan nijednom strankom, pa ni sdp-om, nekako mi je sdp najgori
'' U obrazloženju je Nikšić također dodao da ostaje član SDP-a i da će učiniti sve da u narednom periodu kroz institucije stranke, Predsjedništvo i glavni odbor, ali i naredni kongres doprinese da SDP nakon svega izađe još jači. '' A šta za narod Nerko sine?
premijer poznatiji kao "12 kila skanka"
Niksic je krao al je i radio sto jest jest a ovi iz SDA kradu narodu ne muda ne dadu!
Moralan cin velikog covjeka i politicara. Smatra se odgovornim za los izborni rezultat SDP, ali smatram da bi mnogi drugi prije njega trebali krenuti ovim putem. U svakom slucaju, prave se reforme u stranci, sto je za pohvalu.
Gledati SDP poltrončiće kako plaču poslije izbora: NEPROCJENJIVO... Ostaje tuga što sad moramo da trpimo SDA poltrone ali doće i njima kraj, kad-tad ;-)
SDP ne place nego momacki preuzima odgovornost i krece u promjene.
Pa evo zasto je dao ostavku citam sad, da bude predsjednik sdp-a, znao sam ja da on nebi lako otisao iz fotelje.
po svemu sudeci predsjednik ce biti denis becirovic, niksic je samo preuzeo odgovornost
Pise da cilja na neku drugu fotelju.
Nije mi drago sto su nacionalisti pobijedili, ali SDP je imao vremena da se pokaze, a nisu pokazali nista.
Znam da ga u februaru niko nije mogao natjerati nicim da da ostavku, nije mogao shvatiti da ga narod nece. Sta mu bi odjednom, sad je valjda shvatio da ga narod nece...
Pa evo zasto je dao ostavku citam sad, da bude predsjednik sdp-a, znao sam ja da on nebi lako otisao iz fotelje.
a zlogun namjerava jos 4 godine bit prvi u partiji. cujem po tuzli da tuzlanski sdp zeli tuzlaka na celu bande i predlazu rumenigea becirevica i pijanog faraona imamovica. ooooooooojjjjj pa slusajul ovi ista sta narod misli? hoce ista govna na celo da ih raja opt mrzi
SDP nece i ne moze ustati nakon ovog kraha, jer je upao u rupu bez dna! Ajde da vidimo koliko vas je ovdje, opalite dislike :)
SDP može ali neće ustati. Odlazak svih sa vrha. Ne samo njih 10, nego 100 i SDP bi dobio iduće opštinske izbore. Ali ne da Lagumdžija svoju prčiju.
hahahhaha hahhahahaha brod koji tone napustaju svi........
Raspad sistema!