Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikšić traktorista , hahaha kakav je ovo lik . optužio demonstrante 2014 da su drogeraši.
@Afrlm nisam ja NiP ... ja za sebe i posebi.
@ AlQmmega nisam ozbiljno, kritički prema svima .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nermin Niksic je u pravu. Bolje bi bilo da SDA botovi prvo procitaju cijeli clanak, pa da tek onda pisu svoje uvrijedljive komentare na ovaj clanak i na Nermina licno.
Ne razumijem , kako ne može kad jest. Valjda ne bi trebao. Logika nije jača strana ovim političarima. Bolji su sa matematikom.
Bujrum niksicu u traktor
Oro ja njivu.... 😂😂
Sklonit Niksića. Postavit Denisa B. Napravit listu SDP-NiP-NS. Posteno radit. Raja ce prepoznat. Pobjeda je garantovana.
Onog trenutka kada si zaposlio BRATA u JP Autoceste, otvorio si PANDORINU KUTIJU !!! Ali ti toga još nisi SVJESTAN, ali je važno da se BRACIKA uhljebio !!!
Niksicu sta je sa tvojom informatickom firmom koja servisira autoceste? Koliko je linijs koda, sram te bilo
Ooooo vidi ti ovog lopine kao on se nesto pita. Gdje su traktori sto si od bijede pokrao lopovcino jedna
ajmo ljudi, drz'te se. opozicija je zivaaaa, wooow
Najbolji bi bio tvoj brat.
Ko njega šta pita?!
Samo ti traktoraš nemoj ništa objašnjavati. Ti si svoje objasnio
Ide covjek da pobrise gumicom ovih 250.000 KM ko trafika.
Đaba prica i komentari kada su sve dogovorili lidreri ove vukojebine u evropi da jedan smrad bude na takvoj poziciji zato bih predložio da lideri budu direktori raka kao što jesu.Dao Bog pa ih on i pojeo
Ma ja a kadrovi SDA su inace nepristrasni, neutralni i sl... Mani suplje