BiH
1

Nermin Alivuković novi predsjednik izborne komisije u Srebrenici

SRNA
Srebrenica (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Srebrenica (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Odbornici Skupštine opštine Srebrenica danas su, nakon provedene zakonske procedure, za predsjednika Opštinske izborne komisije izabrali Nermina Alivukovića, koji trenutno obavlja posao savjetnika načelnika ove opštine.

Ranijem predsjedniku Hajrudinu Haliloviću istekao je mandat i on je razriješen te dužnosti.

Na skupštinskoj sjednici danas je donesena odluka o razrješenju direktorke obdaništa "Poletarac" Dobrile Trifković, a za novu direktorku te ustanove imenovana je Vesna Jovanović.

I Trifkovićeva i Jovanovićeva su kadrovi SNSD-a.

Nakon kadrovskih pitanja odbornici su bez diskusije usvojili Izvještaj o radu skupštinskih komisija i radnih tijela za prošlu godinu.

Bez rasprava i zadržavanja redom su usvojeni izvještaji za prošlu i planovi za ovu godinu Opštinskog štaba civilne zaštite, Turističke organizacije, Crvenog krsta i Teritorijalne vatrogasne jedinice.

Odbornici su upoznati sa informacijama o radu Kancelarije Republičkog pravobranilaštva u Vlasenici, koje je nadležno za Srebrenicu, kao i sa informacijom o radu monitoring tima i anketnog odbora Skupštine opštine za prošlu godinu, a donijeli su i nekoliko tehničkih odluka.

Vezani članci