Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ggg Hajde što si glup, ti tu jadan ništa nisi kriv niti možeš šta promjenitii ali to što si dosadan možeš, učini nam svima uslugu pa odjebi.
BeHa Turci - Poturice bez identiteta Uvijek sam mislio da je Muslimanima uvreda kad su ih Srbi zvali Turcima. Čak sam bio ljut zato sto sam to smatrao otvorenim nacionalizmom. A onda oni sami viču «Ovo je Turska». Kada već toliko držite do Turske zašto i ne idete tamo kruha zarađivati. Zašto dolazite kod ustaša u Hrvatsku raditi na crno na bauštelama i tim novcem onda financirate Islam i antihrvatstvo.
Kao što vidiš, nije. Turska nije nikada okupirala Bosnu.
Ako u BiH ima toliko Turaka onda je zemlja trenutno pod okupacijom.
Sreća je tvoja pa hrvatski sabor ne želi uvesti vize za građane BiH jer bi u protivnom morali da se pozabave socijalnim programima zbrinjavanja idiota kao što si ti, svakako si socijalni slučaj pa ti se toleriše i oprašta. Budi dobar, nasmijan, ponizan, udovolji svakoj želji gosta jer nikad ne zaboravi da si tu zbog gosta, a ne gost zbog tebe.
Hahaha ovo je dobro, dalmatinci zive od bosne... Pa sljamu jedan vi ste dno dna gostiju kojih bi se svak zelio rjesiti.. nekulturni ste, plisnavi a o kupovnoj moci necu ni govoriti (jedna prosjecna hr placa otprilike 4 bih).. samo zauzimate misto pravim gostima. Sto se mene tice mozemo zazidat zid prema bih smrade jedan. A do tada vizni rezim hahahaha
Što govori da ne voliš Hrvate i tu si u pravu, ne vole ni oni tebe. U BiH ima dosta Turaka i Bosanaca koji navijaju za uspješnije i zato još jedanput čestitke Turskoj.
Ni ja ne volim lose gubitnike. Moji Hrvati su izgubili i Turcima treba samo cestitati. Svejedno, iznenadjuje cinjenica da po BiH ima toliko Turaka.
ovo je bila kristalna noc. izdajice zemlje. o turci
Za sve Latine koji sada plaču: Cool Vam je što Bosanski Hrvati (i Srbi) navijaju za susjednu državu a navijanje za Brazil, Tursku ... to nije. E to Vam je BOSANSKI INAT kockasti pederi. Druga stvar pokazujete i ovdje javno koliki ste Bijednici pljujući po ljudima od kojih živite tokom ljeta. Samo polako bićete Vi zavidni ubrzo i Crnogorcima pa ćete onda srati i po nama i po njima. Treće, ko gubi ima pravo i da se ljudi. (-; BOK Decki.
kiky, u cem je problem sa ovim videom ? Koliko vidim Turci dolaze do prvih redova gdje su hrvatski navijaci i nisu ga napali !? To je nesto sto se nije desilo preostalim Hrvatima u Bugojnu.
gledao sam utakmicu u splitu. s mojim dalmatincima. par puta tog dana bi me ljudi pitali za koga navijam. izvukli bi na zajebanciju. ama za hrvatsku navijam to su mi prvi komsije. vratim se u sarajevo i sta vidim.. sramota me. balije pokazali ste lice sram neka vas bude i onih sto su vam turske zastave nabavljali. ne zelim raspravljati o hrvatskim drzavnim zastavama po bosni jer to mora neki hrvat svoje dvoriste da pocisti. ali ja kao bosanac musliman bi porucio ovim izdajicama bosanskim sa turskim zastavama........ ma jadu i bijedi nemas sta poruciti....
Eto vidis. Znao sam da si papak.
http://www.youtube.com/watch?v=safz6lG3qi4
Evo mozete pogledati hrvatski primitivizam, (video) i komentare ispod (nacionalizam)... Turci su gospoda za njih!!!