Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@PIPO Tako je,Pipo,help baznija,help,mi smo zrtve,imal\"ko da rijesi problem umjesto nas,help baznija,dodik lopov,unistava nasu novokomponovanu naciju,help baznija,dzamahirija,sprijecite dodika da nas ne okupira ,znate kako smo slabi na okupatore,odmah promijenimo identitet,help baznija...
Svaka cast Gregorijanu na mnogim stvarima koje je uradio i radi za BIH. Ipak mora se biti veliki politicki moron pa povjerovat u njegove izjave da 2000 pripadnika i to jos evropskih vojnika mogu obezbjedjivat mir i sigurnost. To je ista prica kojom su Srebrenicanima govorili da su sigurni jer ih cuva Holandski bataljon. Iskreno samo i iskljucivo vojni balans tri zemlje (Srbije, Hrvatske i Federalnog dijela BIH) u regionu moze osiguravat mir. Sve ostalo su spekulacije sta bi bilo da se desi. Ukoliko Bosanci ne budu pratili stanje kao i ako ne budu imali relevantne podatke o Srpskoj i Hrvatskoj vojnoj doktrini onda ce im se desiti situacija u kakvoj se nasla Francuska vojska 1939. 20 godina tehnoloski i konceptualno iza Njemacke vojske i doktrine ratovanja. 95% ljudi ne shvataju te stvari, jer ih ne vide, a kad ih osjete onda je obicno i suvise kasno.
GREGORE! U RAZDJELJAK TE LJUBIM! :D
Rafi, dosta price, ili nesto uradi ili idi kuci..
Pio jesmo li se dogovorili da ne izlazis iz ludare u narednih 10 dana...Da malo dodjes sebi. VIdis kako si blentav.
Uhapsi Tihica i SIlajdzica jer su isti kao i ti...nista ne rade.
Odlazi Grego vise te ne mozemo slusati a ni gledati. Tipican si promasaj.
ovo sto vi zavapist od rafija isto ko da pricate gluhom a pokazujete slijepom, cuo vas je sigurno tj cita on sa-x hehehe, nema ba oni ako hoce da to srede dosad bi sredili,cekaju nesto...na nama je da cekamo,jer i oni cekaju :)
Pa sto ga vec ne optuzis i stavis iza resetaka gdje mu je mjesto tom debelom lojavom fasisti s laktasa???Raffi genocidna tvorevina mora bit ukinuta il cete vi svi izgubit svaki kredibilitet medju Bosancima i svima sto su za pravdu i istinu! Zlo je zlo i s njim nemozes imat normalan odnos i stav! BiH4EVER!
Uhapsite dodika olaksajte postenom narodu da zivi, kriminalu stanite ukraj. MOLIMO VAS
Uhapsite nepismenog dodika, dokle trpiti ovo ispitati stecenu imovinu svih politicara. Rafi ucini nesto i za obican narod.
Hapsi bandu!!
Dobro Gregorian lijepo samo pričaš,a šta ćete sa ronhilom-dodikom u vezi pljuvanja po mrtvima? Ima li za to neke sankcije ili ne smijete stisnuti pesnice ? On ludak samo na tak način jača.a vi se izgleda svi u MZ bojite otprilike znamo koga ili je nšto drugo u pitanju.