Savez samostalnih sindikata BiH
2
Neprihvatljiva nova poskupljenja
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama kakv crni arzman to sve ide za plate budzetskim neradnicima a narod ce vracati vecim pdv-om I drugim nametima koji tek slijede
bravo crveni kmeri sdp i kriminalci sbb, trebate jos vise da opljackate narod, malo vam tornjevi i novac od reketa pa sad jos i poskupljenja. vi srveni kmeri sdp i kriminalci sbb ste najvece zlo za ovaj narod i za drzavu BiH.
e ovi iz sindikata seru ko kad ih ko šljivi, ni dosad nisu ništa pomogli ni radnicima ni narodu zato NE SERITE,
Živila država za pijačare i hoštaplere Zlaju i Šćepu
Mi živimo u nerealnom vremenu tako da takva stranka ne postoji koja može otjerati toliku bagru koja se ufatila stolica. I još nešto, što se više okrećemo modernijim tehnologijama rada koje bi kao trebale olakšati poslove administraciji, sve više nam administracije treba. Sada umjesto jednog recimo arhivara koji je sve radio ručno olovkom, trebaju trojica. Jedan stari (olovka) drugi (kompjuter) i treći održavanje softvera i kompjutera.
Vremena za stranke poput vase ce u ovoj drzavi doci za nekih mozda 150 godina, ako drzave i svijeta tada i bude. Kviz pitanje se odnosilo na nasu realnost u kojoj nazalost zivimo:)
@KVIZ: Naravno ,,Naša\'\' nemamo toliko članova na svim nivoima, a u jednom entitetu nemamo ni jednog.
Kao prvo ovi retardi iz Sindikata ne znaju da se novac MMFa daje vladama da se prevazidju problemi budzetskih deficita. MMF ne finansira infrastrukturni razvoj kao ni industrijski ili poljoprivredni. Za tu svrhu se uzimaju krediti od recimo World Bank. Kao drugo, ovi koji okrivljuju SDP i SBB za ovu krizu bi trebali imati na umu da se Bosanska kola holcaju niz brdo vec godinama i da se ona nece zaustaviti bez obzira ko je ili ko bude na vlasti. Da se zaustave, treba niz reformi sprovesti, a to nece niti ijedna stranka uraditi jer gubi glasacko tijelo. Sve su redom zaglavljene izmedju biraca i njihovih glasova i strukturalnih reformi. Kviz pitanje: koja politicka stranka ce prepoloviti administraciju na svim nivoima??????
E ako je Sindikat BiH osudio poskupljenja siguran sam da će cijene već od sutra ići ka dolje. o.O
Zar ovaj savez još uvjek postoji. Otkad samo nisam čuo ništa od njega.Zar to nije privatna firma tj. dioničarsko društvo.
Nisam vidio većih bezveznjakovića od ovih skojevaca kojima je istekao rok trajanja još u socijalizmu. koji crni sindikati. najveći lakdrdijaši u začaronom krugu su upravo sindikati koji se ko fol bore za prava radnika. jadno...
kad je bio zemljotres meni kokuzluk nije dao da maknem