Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to najbolje znaju nacelnici bivsi...NESIB MANDZIC...ABDRAHMAN KIKO MALNIC ..I OSTALI...koji su kok su bili nacelnici bili u srebrenici a danas zive u VOGOSCI..i imaju firme ..od tog novca.. narod i sto je doslo za narod nista...
Nema od te suplje nista, previse je ruku u tegli...
NAZALOST, NA TREGEDIJI SREBRNICE OBOGATILI SU SE POJEDINCI U KOJIMA JE VECINA SREBRENICANA DALA POVJERENJE. STETA STO TRPE ONI KOJI SU U SREBRENICU I KOJI SU SE VRATILI U SVOJ DOM. A NAZALOST IMA ONIH KOJI SU SE OBOGATILI, NAZALOST JOS SE NIJE CUO GLAS, GDJE SU TO MAJKE SREBRENICE DA KAZU KO SE TO OBAGATIO I KOLIKO JE PARA UZEO, NA NJIOHOVOJ MUCI, ILI JE NSTO DRUGO U PITANU.