Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj nenadicu, dok ti hodas okolo u banja luci ti povratnicima stavljaju kuce na aukciju. sta sad radi ministartvo za \"ljudska prava\"?
Evo para da se poprave i stave nove fasade u ratu za ne porusene srpske kuce u Banja Luci ,Bijeljini te da se postavi jos po koji spomenik palim borcima koji branise naoruzani srpski narod od istrebljenja.
@ student x Pa kad jedan Nenadic ide na te konferencije, ZNAS zasto BiH-a i prima SAMO PETI DIO...!!! Jadno...!!! Ko uvjek Bosnjaci su eleminisani iz bilo kakvih poduhvata i odluka...!!! Dokaz! Znaci da je agresorska krvolocna srbije SEBI pakto u ruke iako je ONA ta koja je glavni krivac...!!! POKKAKIM SE NA SVE KOJI RUSE i PLJACKAJU BIH-u A KO PRVO NA \" MONSTRUM-TERORISTU SERBIJU\" I NJENE PREDSTAVNIKE-DIKTATORE u BIH-i...!!! BLLJAK...!!!
@ student x Pa kad jedan Nenadic ide na te konferencije, ZNAS zasto BiH-a i prima SAMO PETI DIO...!!! Jadno...!!! Ko uvjek Bosnjaci su eleminisani iz bilo kakvih poduhvata i odluka...!!! Dokaz! Znaci da je agresorska krvolocna srbije SEBI pakto u ruke iako je ONA ta koja je glavni krivac...!!! POKKAKIM SE NA SVE KOJI RUSE i PLJACKAJU BIH-u A KO PRVO NE MONSTRUM-TERORISTU SERBIJU I NJENE PREDSKTAVNIKE-DIKTATORE u BIH-i...!!! BLLJAK...!!!
Od 500 miliona EUR Bosni pripada 101 milion ili 20%. To je NEPRAVEDNO. Na Bosnu otpada vise od 50% raseljenih i izbjeglih, vise od 50% svih pobijenih, i daleko najvise razorenih objekata, gradova, sela. Zar ne vidite da je Bosna opet izigrana...
Hoce li to nenadic naseljavati kolinizovati u BiH-e srbe sa kosova pa mu zato treba para, ili buduce ruske imigrante, srbe i ukrajince?
Hoce li to nenadic naseljavati kolinizovati u BiH-e srbe sa kosova pa mu zao reba para, ili buduce ruske imigrante, srbe i ukrajince?